Головна Новини Суспільство події Синоптики розповіли, якою буде погода в Україні 23 лютого
commentss НОВИНИ Всі новини

Синоптики розповіли, якою буде погода в Україні 23 лютого

Прогноз погоди в Україні на 23 лютого

23 лютого 2022, 00:00
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У середу в Україні буде тепла погода, проте деякі області вдень накриють мокрий сніг з дощем. Про це повідомляється на сайті Укргідрометцентру.

Синоптики розповіли, якою буде погода в Україні 23 лютого

Погода в Україні 23 лютого. Фото з відкритих джерел

Теплу та сонячну погоду 23 лютого варто очікувати у північній, центральній, південній та східній областях. Температура повітря на Півночі та в центральній частині України підніметься до 6 градусів вдень. Вночі очікується невеликий мінус. Синоптики зазначають, що температура може знизитися до -1.

У південних областях країни у середу потеплішає до 10 градусів вдень. Вночі також очікується плюсова температура до 3-5 градусів вище 0. У Херсонській області упродовж дня та ночі йтиме дощ.

Східні області 23 лютого також очікується тепла та сонячна погода. Стовпчики термометрів підніматимуть до 9 градусів вдень. Вночі температура впаде до 5 градусів.

Опади у вигляді мокрого снігу з дощем у середу очікуються на Заході, у таких областях: Волинській, Рівненській, Львівській, Ужгородській, Івано-Франківській, Хмельницькій, Тернопільській, Чернівецькій. Температура повітря у цей день підніметься до 6...7 градусів вдень. Вночі очікується невеликий мінус до -1 градуса.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" передавало, що з тилісти порталу Who What Wear визначили, яка куртка стане наймоднішою у новому сезоні.

Також портал "Коментарі" писав про те, що британські фахівці з'ясували, що вживання в'яленої риби може бути небезпечним для гіпертоніків і пояснили чому. Також дослідили розповіли, дослідники кажуть, якими видами риби слід збагачувати свій раціон.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://meteo.gov.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини