Головна Новини Суспільство події "Синоптично симпатична": синоптик розповіла, яка погода очікує українців у п'ятницю
commentss НОВИНИ Всі новини

"Синоптично симпатична": синоптик розповіла, яка погода очікує українців у п'ятницю

Прогноз погоди в Україні на 11 лютого

11 лютого 2022, 00:00
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Останній день робочого тижня в Україні буде теплим. Проте мешканцям кількох областей варто чекати мокрого снігу та дощу. Про це повідомила синоптик Наталія Діденко на своїй сторінці у Facebook.

"Синоптично симпатична": синоптик розповіла, яка погода очікує українців у п'ятницю

Прогноз погоди в Україні на 11 лютого. Фото з відкритих джерел

Найтепліше в цей день буде у західній та південній частинах країни. Вдень очікується до 12 градусів вище 0. Погода буде вітряною, а вранці на дорогах може бути ожеледиця. Трохи холодніше буде у східних та північно-східних областях. Там максимальна температура повітря – до 6

Щодо опадів у вигляді мокрого снігу, то 11 лютого їх варто очікувати на Заході, крайній півночі та у східній частині України. В решті областей вдень буде суха та сонячна погода.

У Києві у п'ятницю також буде тепла та сонячна погода, без істотних опадів. Вдень очікується до +8 градусів. Проте синоптик попереджає про рвучкий вітер.

Також Наталія Діденко наголосила, що на вихідних українців варто готується до невеликого похолодання. Але вже з наступного тижня тепла погода знову радуватиме мешканців країни.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" передавало, що медики розповіли, за допомогою яких простих кроків можна зберегти здоров'я печінки. Ці поради обов'язково треба взяти на замітку. Виконуючи їх на постійній основі, ви зможете зберегти здоров'я печінки на довгі роки.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що дослідники Центру медичних наук адвентистського університету Лома-Лінди у Південній Каліфорнії рекомендують при стресі їсти шоколад. Фахівці зазначають, що вживання шоколаду в помірній кількості позитивно впливає на організм людини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини