Головна Новини Суспільство події Синоптик порадувала українців прогнозом погоди на вихідні
commentss НОВИНИ Всі новини

Синоптик порадувала українців прогнозом погоди на вихідні

Синоптик розповіла, коли в Україні очікуються морози

6 листопада 2020, 14:23
Поділіться публікацією:

У прийдешні вихідні погода в Україні буде ідеальною для збору грибів – сухою та відносно теплою. Про це у своєму прогнозі пише синоптик Наталка Діденко в Telegram-каналі.

Синоптик порадувала українців прогнозом погоди на вихідні

За прогнозом, антициклон Ramesh заблокує дощі протягом суботи та неділі в Україні. Однак ймовірні тумани. Прогнозується північно-західний, помірний, часом поривчатий вітер.

Температура повітря на суботу-неділю трохи підвищиться, пише синоптик. Так, протягом дня досягатиме від 8 до 13 градусів тепла, а на Півдні – 12-15 градусів тепла.

В столиці 7-8 листопада дощів не очікується, але періодично буде туман. Вночі ж стовпчики термометру дійдуть до 5-7 градусів тепла, а протягом дня — 10 градусів тепла.

Однак такою погода буде недовго. За прогнозом Діденко, вже наступного тижня до України почне приходити повітря арктичного походження, і тому з'являться перші морози.

Нагадаємо, в Україні очікується поступове похолодання з нового тижня. Синоптик назвала дату перших морозів в Україні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Україну очікує зима з погодними сюрпризами. Так, в Українському гідрометеорологічному центрі прогнозують аномальну прийдешню зиму. На погоду вплине холодна течія в Тихому океані. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини