Головна Новини Суспільство події Синоптик дала невтішний прогноз погоди на 10 червня
commentss НОВИНИ Всі новини

Синоптик дала невтішний прогноз погоди на 10 червня

Просвіти очікуються в північній і південній частині країни

9 червня 2021, 12:52
Поділіться публікацією:

Попри те, що завтра на календарі буде 10 червня, погода в літній день не порадує українців. Циклон, який приніс на територію країни нельотну погоду, залишиться ще на кілька днів, тому очікувати припинення дощів і гроз зарано. Про це написала синоптик Наталія Діденко на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Синоптик дала невтішний прогноз погоди на 10 червня

Синоптик дала невтішний прогноз погоди на 10 червня - фото з відкритих джерел

Спеціаліст повідомила, що в четвер, 10 червня, грозові дощі накриють практично всю територію України. Під час гроз, додала синоптик, можливі шквали та град.

Синоптик зазначила, що завтра вдень просвіти очікуються в північній і південній частині країни, включаючи столицю. Однак виключати ймовірність опадів не варто. Попри це, завтрашня температура порадує — протягом дня очікується 20 — 24 градуси вище нуля.

10 червня в Києві існує ймовірність дощу і грози, однак і сонця буде також досить. Температура в столиці буде коливатися в межах 20-23 градусів зі знаком "+".

"Проти літнього дощику — нічого осудливого: пух приб‘є, пилюку змиє, безсовісним паліям надає по тому, по чому треба, квіти прикрасить блискітками. Все — за атмосферним графіком!", — додала Наталія Діденко.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" писало, що в Римі через сильний шторм затопило вулиці та будинки. Рятувальникам довелося евакуювати дітей і вихователів з дитячих садів і звільняти з водних пасток постраждалих. Напередодні місцевих жителів попереджали про сильний дощ з градом, але шторм виявився сильнішим. Всього за кілька хвилин випало 80 міліметрів води — вулиці та будинки в столиці були затоплені. Найбільше постраждала північна частина Рима.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини