Головна Новини Суспільство події Сина російського олігарха затримали в країні, в яку тікали нацисти
commentss НОВИНИ Всі новини

Сина російського олігарха затримали в країні, в яку тікали нацисти

В Аргентині затримали сина російського олігарха Ігоря Чуркіна. Він намагався зберегти активи в Україні коштом державного банку.

1 лютого 2024, 14:50 comments2845
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

В Аргентині затримали сина російського олігарха бізнесмена Ігоря Чуркіна. Затримання стало можливим завдяки матеріалам переданим українськими співробітниками ДБР. Крім того, Чуркін оманою хотів зберегти свій бізнес в Україні.

Сина російського олігарха затримали в країні, в яку тікали нацисти

Російський олігарх Ігор Чуркін. Фото з відкритих джерел

У липні 2022 року ДБР оголосило підозру росіянину Чуркіну, який зі своїм спільником планували обманом зберегти свої активи — підприємство "Львівські автобусні заводи". Громадянин РФ взяв кредит у державному банку, а як заставу вніс своє майно. 

Як виявилось, Чуркін витратив гроші на власний розсуд та відмовився повертати кредит. Також росіянин не хотів втратити майно, яке було під заставою.

"Тому російський бізнесмен розробив схему блокування проведення аукціону з продажу заставного майна українським банком", — зазначають у ДБР.

Син російського олігарха змусив керівника підприємства подати позов до поліції з вигаданими звинуваченнями на представників банку. Таким чином майно потрапило під арешт та не могло бути вилучене з власності Чуркіна.

Завдяки цій інформації аргентинські правоохоронці затримали російського бізнесмена.

"На підставі зібраних ДБР доказів правоохоронні органи Аргентинської Республіки затримали сина російського бізнесмена Ігоря Чуркіна, який намагався зберегти активи в Україні коштом державного банку",- повідомили у ДБР.

Зазначимо, що Аргентина після закінчення Другої світової війни стала популярним місцем сховку для німецьких нацистів. Ймовірно росіянин також намагався сховатись у південноамериканській країні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російський олігарх пропонує просити гроші для Росії в Африці.

Також "Коментарі" писали, що Україна оголосила в розшук відомого російського олігарха.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/DBRgovua/4150
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Соха

1 лютого 2024, 19:30

Все вернется вполне. и украинским и российским чинушам. Народ не глупый, иногда забитый. Оборонять свою свободу не грех!

Вася

1 лютого 2024, 17:47

Ха, так многие украинские бандиты-политики уже живут в Аргентине. И ни кто ими не интересуется.


Новини