Головна Новини Суспільство події Син Наталії Королевської став депутатом в 19 років
commentss НОВИНИ Всі новини

Син Наталії Королевської став депутатом в 19 років

Ростислав Солод увійшов в найбільшу фракцію Краматорської міської ради

2 листопада 2020, 09:24 comments1607
Поділіться публікацією:

Минулі вибори в місцеву владу в Україні відкрили багато нових облич. Крім вже відомих і приїлися політиків, у владу приходять представники нового покоління і простого народу.

Син Наталії Королевської став депутатом в 19 років

Так, наприклад, за списком ОПЗЖ в Краматорську міську раду пройшов 19-ти річний Ростислав Солод. Його батьками є Наталія Королевська і Юрій Солод — про це свідчить декларація для Нацагентства з питань запобігання корупції.

Злі язики подейкують, що у Ростислава немає ні роботи, ні власного майна — згідно з документом, всі належить батькам. Про вищу освіту, звичайно ж, теж не йдеться.

Своїм виборцям політик обіцяє зробити Краматорськ "інвестиційно привабливим, технологічним і комфортним для життя містом".

Нагадаємо, 25 жовтня, в Україні відбулися місцеві вибори. Громадяни України обирали міських, сільських і селищних голів, а також депутатів обласних, районних, міських, сільських і селищних рад. Вибори вперше пройшли згідно з новим Виборчого кодексу — за пропорційною системою з відкритими списками.

"Коментарі" разом з експертами розбиралися, які політичні, економічні, соціальні зміни можуть нас чекати за підсумками цих виборів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини