Головна Новини Суспільство події Швейцар львівського ресторану потрапив в Книгу рекордів України за вітання "Героям слава!"
commentss НОВИНИ Всі новини

Швейцар львівського ресторану потрапив в Книгу рекордів України за вітання "Героям слава!"

Експерти "Книги рекордів України" зафіксували рекорд

31 серпня 2021, 18:30
Поділіться публікацією:

Швейцар львівського ресторану "Криївка" Микола Панченко потрапив в Книгу рекордів України: протягом 14 років він відповів "Героям слава!" на вітання "Слава Україні!" 1,2 мільйона разів. Про це повідомили в Facebook самого ресторану.

Швейцар львівського ресторану потрапив в Книгу рекордів України за вітання "Героям слава!"

Швейцар львівського ресторану потрапив в Книгу рекордів України. Фото Facebook

"Пан Микола працює в кнайпі з перших днів роботи закладу ... У період 2007-2021 років він сказав найбільшу кількість разів — "Героям слава!" У відповідь на вітання гостей "Слава Україні!". А це понад 1 200 000 разів" , — йдеться в повідомленні.

У понеділок, 30 серпня, експерти "Книги рекордів України" зафіксували рекорд Миколи Панченко, який потрапив в категорію "Державність". Результати зафіксували за підрахунками, згідно зі статистикою закладу про відвідуваність. Виходить, кожен гість закладу, який виголошував відповідь на вітання теж причетний до рекорду,

"Як були в "Криївці" і говорили гасло, щоб пройти "контроль", то ви точно приєдналися до рекорду. 30 серпня 2021 на Площі Ринок у Львові в книгу рекордів України зафіксували досягнення пана Миколи і ресторану" Криївка", — сказано в повідомленні .

Нагадаємо раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в одному з ресторанів каліфорнійського Діснейленду планують включити в меню найдорожчий в світі сендвіч. Порція цього блюда буде розрахована на вісім чоловік. Став відомий склад сендвіча, а також його ціна. Детальніше про це читайте в нашій статті .

Також видання "Коментарі" повідомляло про те, яке місто визнаний найдорожчим у світі для іноземців. Даний рейтинг був складений американською консалтинговою організацією Mercer.

Рейтинг охопив 209 міст світу, а фахівці компанії враховували безліч параметрів. Відзначається, що дорожнеча міста-переможця рейтингу пов'язана не з високим рівнем добробуту країни і міста, а скоріше з економічною кризою. Детальніше про це читайте в нашій статті .




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини