Головна Новини Суспільство події Шведський суд звільнив двох громадян України, засуджених довічно за вбивство
commentss НОВИНИ Всі новини

Шведський суд звільнив двох громадян України, засуджених довічно за вбивство

Обидва підозрюваних перебували в міжнародному розшуку

4 листопада 2020, 18:35
Поділіться публікацією:

Апеляційний суд Гета сьогодні, 4 листопада, звільнив двох українців, яких засудили до довічного ув'язнення за вбивство 70-річного громадянина Швеції торік. Про це повідомляє пресслужба Апеляційного суду.

Шведський суд звільнив двох громадян України, засуджених довічно за вбивство

Фото: Ярослав Л. и Александр Т. Skåne

Автомобіль Volvo XC 90 літнього чоловіка був викрадений і пізніше знайдений з фальшивими номерними знаками в 1 280 км від Маркарюда в північній провінції Вестерботтен. Тіло загиблого виявили в місті Маркарюд в південній провінції Кроноберг.

У зв'язку з розшуком підозрюваних поліція опублікувала фото тоді 48-річного Ярослава Л. та 47-річного Олександра Т. Обидва підозрюваних перебували в міжнародному розшуку. Один був затриманий в Німеччині в серпні, другий — в Польщі в грудні 2019 року.

"Апеляційний суд пише, що немає ніяких свідчень чи будь-яких технічних доказів, які прямо пов'язують кого-небудь з чоловіків з викраденням автомобіля або вбивством Бертінссона", — зазначає шведський журналіст Мік Оландер.

Рішення Апеляційного суду означає, що вони повністю виправдані.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що звільнений Віталій Марків заявив, що ті, хто звинуватив Україну, повинні бути покарані.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини