Головна Новини Суспільство події Шуфрич підтвердив, що після слів про обмін сумнівів в невинності Медведчука вже немає
commentss НОВИНИ Всі новини

Шуфрич підтвердив, що після слів про обмін сумнівів в невинності Медведчука вже немає

Нардеп висловив свою точку зору щодо пропозиції зробити обмін

21 жовтня 2021, 15:55
Поділіться публікацією:

Після заяви президента України Володимира Зеленського про можливість обміну голови політради "Опозиційної платформи — За життя", народного депутата Віктора Медведчука, що знаходиться під домашнім арештом, на українських громадян в РФ ні у кого немає сумнівів в тому, що лідер опозиції не винен. Про це народний депутат від партії "Опозиційна платформа — За життя" Нестор Шуфрич заявив в ефірі телеканалу "Росія 24", пише 112 юа.

Шуфрич підтвердив, що після слів про обмін сумнівів в невинності Медведчука вже немає

Народний депутат Нестор Шуфрич, фото з відкритих джерел

"У цей час, звичайно ж, дуже важливо згадати, що нашого товариша Віктора Медведчука переслідують, вже майже півроку тримають під арештом. Придумали чергове звинувачення, щоб наступні півроку тримати під арештом з однією причиною. Поміняти на прохання Москви, правда підкреслюється, якщо є російське громадянство ", — сказав він.

Шуфрич підкреслив, що у Медведчука немає російського громадянства, він не претендує на нього і для нього неприйнятний ніякий обмін.

"Він доведе свою невинність, в чому ми не сумніваємося і будемо відстоювати свої права і інтереси наших громадян в українському конституційному полі. Ми побачили, які методи сьогодні у нової влади — фактично незаконно переслідувати людину, розуміючи його невинність. Тепер уже ні в кого немає сумнівів в тому, що і влада знає про невинність Віктора, якщо передбачає використовувати його для якогось там тиску на позицію лідера сусідньої держави ", — констатував Шуфрич.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини