Головна Новини Суспільство події Штам "Омікрон": медики розповіли, кому загрожує тяжка течія хвороби
commentss НОВИНИ Всі новини

Штам "Омікрон": медики розповіли, кому загрожує тяжка течія хвороби

Медики фіксують збільшення госпіталізації в однієї із вікових груп

1 лютого 2022, 13:58
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Медики розповіли, кому загрожує тяжкий Омікрон. Про це пише видання "Кореспондент".

Штам "Омікрон": медики розповіли, кому загрожує тяжка течія хвороби

"Омікрон" - фото з відкритих джерел

Як стало відомо, в Японії медики фіксують відчутне збільшення кількості госпіталізацій із гострою пневмонією інфікованих штамом "Омікрон" у віці 60 років і більше.

У матеріалі вказується, що фахівцями медичного центру Фудзіміно було виявлено збільшення пацієнтів у цій віковій групі, при цьому більша частина з них була госпіталізована з пневмонією та потребувала апаратів ШВЛ.

"Госпіталізовані пацієнти стають дедалі старшими, і у них розвиваються тяжкі симптоми", передає Кореспондент слова директора медичного закладу.

Також медик додав, що гостра пневмонія проявляється у пацієнтів похилого віку, які вакцинувалися давно. Кано додав, що заяви про пом'якшення Омікрона далекі від того, що він бачив на практиці.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, чому Володимир Зеленський наважився на такий виступ у Раді. Експерти розібрали основні меседжі, які президент озвучив під час свого виступу у парламенті.

Сайт "Коментарі" писав, що Пісня з мультфільму Дісней став хітом і досяг вершини діаграми Billboard Hot 100. "Ми не будемо говорити про Бруно" — Пісня №1 в Америці. Докладніше про це читайте в нашій статті. 

Читайте також про те, що Кремль звинувачує США у розпалюванні "істерії" щодо України під час засідання Ради Безпеки ООН. Учора, 31 січня, прессекретар Володимира Путіна закликав США та інших європейських союзників "зайняти більш конструктивний підхід". Докладно про це читайте в нашому матеріалі. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини