Головна Новини Суспільство події Шмигаль розповів, за чиї гроші будуть відбудовувати міста в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Шмигаль розповів, за чиї гроші будуть відбудовувати міста в Україні

Відбудова в Україні почнеться в усіх містах одночасно

1 квітня 2022, 20:24
Поділіться публікацією:

В Україні розпочнеться масштабна відбудова міст. За словами прем'єр-міністра Дениса  Шмигаля,  при  відбудові країни влада буде враховувати нові виклики та досвід, набутий у війні.

Шмигаль розповів, за чиї гроші будуть  відбудовувати міста в Україні

Денис Шмигаль (фото з відкритих джерел)

Про це  посадовець розповів під час ефіру телемарафону "UAразом", відповівши на актуальні питання стосовно  майбутнього України.

Шмигаль наголосив, що, після завершення воєнного стану  на території країни буде залишений надзвичайний стан.

"Будемо починати з розмінувань і відновлення інфраструктури. Відбудова почнеться в усіх містах одночасно. Джерела відновлення — арештовані активи РФ, іноземна допомога, фонд відбудови, над створенням якого ми працюємо зокрема з G7, а також коштом державного бюджету", — зазначив  очільник уряду.

Прем'єр-міністр продовжив, що відбудовувати країну будуть, врахувавши нові виклики і досвід, що показала війна. Зокрема, представники уряду всіляко заохочують мерів  міст інших країн  кооперуватись  з українськими міськими головами стосовно архітектурних  питань та про фінансування майбутньої  відбудови.

Посадовець зачепив  тему щодо кроків  уряду на планування можливої  співпраці з тим міжнародним  бізнесом, який,  попри почату  РФ  агресію  стосовно  нашої країни, не зупинив роботу своїх компаній  на території держави-агресора.

"З компаніями-колаборантами РФ, які вирішили не припиняти у цій країні діяльність з початком війни, будемо формувати окремі формати співпраці або припинимо співпрацю взагалі", — підсумував  Шмигаль.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Шмигаль розповів про програму підтримки переселенців.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини