Головна Новини Суспільство події Шмигаль розповів, як з понеділка вирішать питання із припиненням "дистанційки" у школах та вишах
commentss НОВИНИ Всі новини

Шмигаль розповів, як з понеділка вирішать питання із припиненням "дистанційки" у школах та вишах

Станом на сьогодні в Україні менше 10% працівників навчальних закладів невакциновано

12 листопада 2021, 09:30 comments1313
Поділіться публікацією:

Глава уряду Денис Шмигаль висловив переконання, що попри карантин в Україні школярі та студенти мають отримувати знання очно, а не дистанційно. Вирішити проблему дистанційного навчання прем'єр обіцяє вже з понеділка, коли всіх невакцинованих вчителів буде відсторонено від роботи і таким чином можна буде відновити очний процес навчання. Як передає видання "Коментарі", про це Денис Шмигаль заявив в ефірі ток-шоу "Право на владу".

Шмигаль розповів, як з понеділка вирішать питання із припиненням "дистанційки" у школах та вишах

Денис Шмыгаль. Фото: Кабінет міністрів України

За словами прем'єр-міністра, уряд має єдину позицію – освітній процес має бути очним, тобто, діти повинні навчатися і розвиватися в дитячих садках, школах, вузах. Денис Шмигаль повідомив, що з понеділка ті педагоги, які не мають повного курсу вакцинації, не будуть допущені до робочого місця. У такому разі працювати залишаться лише ті вчителі, які вакциновані проти коронавірусу. Отже, можна буде вважати, що ми маємо 100% вакцинації вчителів. І навчальний процес не потрібно ставити на паузу.

За інформацією Дениса Шмигаля, станом на даний момент менше 10% працівників навчальних закладів не щеплені проти коронавірусу. Отже, понад 90% вже одержали хоча б один укол. Глава уряду наголосив, що влада робить все можливе, щоб незважаючи на спалах захворюваності навчальний процес не був поставлений на паузу.

Прем'єр також звернувся до чиновників на місцях із проханням – докласти всіх зусиль, щоб навчальний процес не переходив у дистанційний режим.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Шмигаль розповів, чи є в планах уряду зупинити країну на локдаун через нову хвилю захворюваності на коронавірус.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ТАто

12 листопада 2021, 13:34

Ігор, -------------- что ты такое выперднул, болван?

Ігор

12 листопада 2021, 12:59

Патріотичні вчителі засумували за здирництвом?

Ахметка

12 листопада 2021, 09:40

Он просто совершает преступление против народа Украины по указке путина. Шоб ты сдох,ПДРС!


Новини