Головна Новини Суспільство події Шлюб у смартфоні через "Дію": Федоров розповів про співпрацю із РАЦСами
commentss НОВИНИ Всі новини

Шлюб у смартфоні через "Дію": Федоров розповів про співпрацю із РАЦСами

У "Дії" в майбутньому можуть появитися послуги РАЦСів

11 лютого 2022, 23:50
Поділіться публікацією:

В додатку "Дія" вже швидко з’являться послуги, які надають громадянам РАЦСи. Це – послуги з отримання копій свідоцтв про народження та копій свідоцтв про шлюб. Про це розповів журналістам РБК-Україна очільник Міністерства  цифрової трансформації Михайло Федоров.

Шлюб у смартфоні через "Дію": Федоров розповів про співпрацю із РАЦСами

Михайло Федоров (фото з відкритих джерел)

Міністр зазначив, що один раз зайти до цієї установи таки буде треба: щоб подати заяву чи для того, щоб розписатися.

За словами Федорова, один раз треба буде там з’явитись,  адже маємо закон, що здійснює регулювання процедури одруження. Вже прийнята постанова, щоб можливо було перший крок робити в режимі онлайн. Там будемо бачити.

 Посадовець зазначив, що користувачі застосунку "Дія" мають відповісти чи потрібно виключити саму процедуру з візитом до  РАЦСу. Разом з тим, розміщення нових послуг в цьому додатку – це проблема часу і законодавства.

До ідеї провести весілля в метавсесвіті через додаток "Дія" вже в найближчому часі, посадовець поставився з розумінням. Разом з тим, він переконаний, що тут потрібно не поспішати й подумати над ідеєю глобальніше, адже є суспільні інститути сім’ї та шлюбу. Важливо, аби такі швидкі новації не знецінили їх.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Федоров оголосив дату, коли почнуть нараховувати 1000 гривень за вакцинацію неповнолітнім. Стало відомо, коли за програмою "єПідтримка" розпочнеться виплата 1000 гривень за вакцинацію від коронавірусу неповнолітнім українцям. Держава розпочне виплачувати 1000 гривень за повний курс вакцинації від коронавірусу громадянам України від 14 років уже з найближчого понеділка, 7 лютого 2022 року. 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини