Шевченко розповів, чому збірна України програла на Євро-2020

Андрій Шевченко підкреслив, що наша збірна досягла чудового результату

Наставник української команди Андрій Шевченко підсумував матч з Англією, який завершився для наших футболістів поразкою і кінцем шляху до перемоги на Євро-2020. Про це Андрій Шевченко розповів, спілкуючись із журналістами каналу "Футбол 1".

Він розповів про моменти, де українці не дограли.

"Найбільшу роль для нас зіграли епізоди, які ми не дограли. Особливо на другому поверсі. Ми знали, що в Англії буде перевага. Втрата Кривцова, центрального захисника, який міг хоча б якусь конкуренцію скласти на другому поверсі, для нас була відчутною", - розповів тренер.

Наставник "жовто-синіх" підкреслив, що між командами є різниця у класі.

"Пропущені голи на початку першого і другого таймів - це епізоди, які команда не дограла. Команда ні в якому разі не відмовлялася від своєї структури гри, своїх принципів. Були дуже хороші епізоди в грі, коли ми добре контролювали її, створювали моменти. Є різниця у класі. В англійців була велика перевага на другому поверсі, вони використовували його", - також зазначив тренер.

Шевченко сказав, що їх сьогоднішній результат складно було б повторити навіть із добре укомплектованим складом команди.

Крім того, він нагадав, що багато футболістів національної збірної не вийшли на поле через травми. Також він пообіцяв детально підсумувати Чемпіонат Європи з футболу після прильоту команди до Києва.

Раніше стало відомо, що українська команда покинула чемпіонат Європи з футболу.

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський відреагував на програш національної збірної з футболу на Євро-2020. На своїх сторінках у соціальних мережах Володимир Зеленський написав, що жодна поразка не зламає нашу країну.