Головна Новини Суспільство події В Україні шахраї вигадали схему обману з "тисячою Зеленського": як вона працює
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні шахраї вигадали схему обману з "тисячою Зеленського": як вона працює

Стала відома нова схема шахраїв з "ковидною тисячею"

26 січня 2022, 18:00
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Україні шахраї вигадали схему обману з "тисячою Зеленського": як вона працює

Шахраї вигадали схему з "ковидною тисячею". Фото з відкритих джерел

Шахраї в Україні використовують нову схему для обману громадян. Про це пише видання РБК-Україна.

Повідомляється, що на Одещині зловмисники вигадали новий обман, пов'язаний із тисячею гривень, яку нараховували за вакцинацію.

Як зазначається у матеріалі, шахраї, вдаючи співробітників банків, дзвонять своїм жертвам і пропонують перевести гроші з віртуальної картки на основну картку будь-якого банку.

Таким чином, якщо жертва попалася на "гачок" правопорушників, у їхньому розпорядженні виявляються номери банківських карток, а також особисті дані, які потім вони можуть використати для присвоєння чужих коштів.

Жертвою нової злочинної схеми вже встиг стати 48-річний одесит. У чоловіка вкрали майже дві тисячі гривень, коли той надав персональні дані ошуканцям.

Співробітники правоохоронних органів вже розпочали розслідування за цим фактом.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що прем'єр Греції вибачився за колапс на дорогах. Через снігопад оголошено канікули в школах, а на магістралі утворилася пробка. Деяким водіям доводилося пішки діставатися міста.

Видання "Коментарі" писало про те, що Шерон Фонсека розповіла, як із сім'єю подолала COVID-19. Актриса заявила, що "це був божевільний тиждень". Докладно про це читайте в нашому матеріалі. 

Читайте також про те, що названо "приховані" причини ожиріння, про які мало хто знає. Експерти розповіли, що проблеми із зайвою вагою можуть викликати не лише харчові звички: ТОП-5 прихованих причин захворювання. Докладніше про це читайте в нашій статті. 






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини