Головна Новини Суспільство події Сервісні центри призупиняють реєстрацію авто і видачу прав: що про це відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Сервісні центри призупиняють реєстрацію авто і видачу прав: що про це відомо

Видача водійських прав може затягнутися

8 липня 2021, 14:51
Поділіться публікацією:

Сервісні центри при Міністерстві внутрішніх справ України можуть тимчасово припинити надавати послуги з реєстрації автомобілів та видачі водійських прав. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію на офіційному сайті Головного сервісного центру МВС.

Сервісні центри призупиняють реєстрацію авто і видачу прав: що про це відомо

Сервісні центри МВС (фото з відкритих джерел)

У повідомленні йдеться, що це пов'язано із затримкою постачання бланків.

"Через затримку в постачаннях бланків від державного підприємства "Поліграфічний комбінат "Україна" тимчасово буде припинено надання адміністративних послуг з реєстрації та перереєстрації транспортних засобів і видачі водійських посвідчень  ", — йдеться в офіційному повідомленні.

Окрім цього, у відомстві просять стежити за їх інформацією на вебсайті РСЦ ДСЦ МВС вашого регіону щодо подальшої роботи сервісних центрів Міністерства внутрішніх справ.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, як отримати послуги  у сервісних центрах МВС під час карантину.

Українці знову зможуть оформити авто або отримати водійські права, однак за новими правилами. Так, згідно з інформацією на сайті сервісних центрів МВС, послуги вони будуть надавати, дотримуючись вимог про перебування однієї людини на 10 метрах і з урахуванням дистанції між відвідувачами не менше 1,5 метра. Крім того, в центрах з'явилися прозорі перегородки й позначення соціальної дистанції. Біля входу всім відвідувачам будуть вимірювати температуру. Щоб потрапити в сервісний центр, потрібно буде попередньо записатися через функціонал, який з'явиться на офіційному веб-сайті ГСЦ МВС або за телефоном.  




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://hsc.gov.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини