Головна Новини Суспільство події Серед поля, без тепла і світла:самотня 85-літня жінка мешкає в аварійній хаті
commentss НОВИНИ Всі новини

Серед поля, без тепла і світла:самотня 85-літня жінка мешкає в аварійній хаті

В помешканні серед поля немає світла

14 грудня 2021, 23:25
Поділіться публікацією:

Неподалік населеного пункту Кримне, що на Волині, на полі, в старенькій напіврозваленій хатині, де відсутня електрика та будь-який обігрів, мешкає одинока 85-річна мешканка. Про це інформує ТСН. 

Серед поля, без  тепла і світла:самотня 85-літня жінка мешкає в аварійній хаті

Одинока бабуся живе в аварійній хаті (фото з відкритих джерел)

 Благодійники, які ледве добрались на місце трактором, бо автомобіль туди не заїде, господарює в аварійній споруді старенька селянка з трьома собаками.

 Вона вкутана так, що ледве рухається. Волинянка говорить, що їй допомагає багато хороших людей. Коли старенькій допікає скрута, відсутні навіть хліб, немає грошей, Бог присилає до неї небайдужих відвідувачів.

 Вона так і говорить:"Який той Господь добрий. Як він тих людей добрих шукає". 

Самотня мешканка повідала, що особисте життя не влаштовувала, бо шкода було матір залишити. Ще раніше згоріла її хата і вона мешкала в металевому вагончику. А потім для неї придбали цю стареньку хатину.

 Її відвідує соціальний працівник, надає можливу допомогу. Але представники проєкту стверджують, що в аварійній хатині дуже холодно, як надворі. Старенька увесь час топить пічку дровами, аби не замерзнути. Волинянка не скаржиться на долю, стійко переносить випробування ще й жартує. Волонтери мають намір зібрати та відвезти їй допомогу .

Нагадаємо, що сайт "Коментарі" інформував про те, що На Волині зафіксували 12 випадків небезпечного захворювання: вражає шкіру та серце.На Волині лікарі діагностували за перший місяць осені 12 випадків хвороби Лайма. Її викликають укуси кліща.  Про це інформує "Суспільне", посилаючись на інформацію медика Маневицької райлікарні Надії Юрчик.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини