Головна Новини Суспільство події Що пророкують зірки Україні у 2021 році - прогноз астрологів
commentss НОВИНИ Всі новини

Що пророкують зірки Україні у 2021 році - прогноз астрологів

Астрологи та екстрасенс розповіли, чого очікувати нашій країні у 2021 році

5 січня 2021, 02:30 comments2768
Поділіться публікацією:

Нелегкий для України 2020 рік підійшов до кінця, і ми опинилися на порозі нового, 2021-го. Виданню "Коментарі" вдалося дізнатися, чого чекати українцям в році, що наступив, з якими проблемами доведеться зіткнутися, і що гарного напророкували нашій країні зірки.

Що пророкують зірки Україні у 2021 році - прогноз астрологів

Прогноз астрологів для України на 2021 рік - фото з відкритих джерел

За словами астролога і психолога Лариси Гресь, знаменною подією для 2021 року стало з'єднання "великого хронократора" — Сатурна і Юпітера в знаку Водолій. Так, кожні 200 років поєднання цих планет змінюють стихію, повідомляючи нам про кардинальну зміну епохи та перетворенні світу.

Астролог вважає, що новий рік може характеризуватися непередбачуваними або критичними подіями, особливо це може торкнутися країн з нестабільною політичною обстановкою.

"Нестійкість — ключова характеристика 2021 року для України, — розповіла Гресь. — Протягом року будуть наростати політичні скандали, і економічна нестабільність, проблеми фінансів і ресурсів. Умови життя вимагатимуть нового політичного повороту, нового курсу влади, можливо навіть зміни влади, реальних проектів, неймовірних перетворень в уряді та потужних кореляцій соціально-політичних тенденцій ".

За словами фахівця, Сатурн, як важлива планета карти України, буде вимагати нових переговорних процесів при нових обставинах.

"Наскільки зможе мобілізуватися наша влада, наші політики — настільки безболісно ми проживемо 2021 рік, — каже астролог. — Коронавірус ще буде триматися Лютий / березень, а потім поступово буде йти, повертаючи нас до" нормальної "життя, але не назавжди. Згідно з багатьма астрологічними показниками, нам ще доведеться зіткнутися з різними епідеміями.Та існує ймовірність, що ще не раз, і можливо, більш сильними ніж сьогоднішня ".

Практикуючий астролог, член Міжнародного товариства астрологічних досліджень США (ISAR) Тетяна Чайковська називає кілька стресових періодів, які не будуть характеризуватися спокоєм: це 17 лютого (з 15 по 24 лютого), 14 червня (з 12 по 19 червня), 24 грудня (з 23 по 29 грудня). У ці дні можуть траплятися поломки техніки, ДТП, авіакатастрофи, аварії на мостах, в роботах, пов'язаних із землею і в шахтах, повітрям і падіннями з висоти, а також можуть виникнути труднощі, пов'язані з науковими експериментами, космосом, обмеженнями і цензурою в ЗМІ, інтернеті та соціальних мережах.

Сірий-Сільський Маг, екстрасенс, таролог, медіум, містик, ритуальний практик і півфіналіст 20 Сезону Міжнародної Битви екстрасенсів (Україна) Роман Шептицький зазначає, що в новому році Україні буде необхідно відновлення у всіх сферах життя. Україна в першому півріччі потребуватиме об'єднанні.

"Це може бути й об'єднання з іншими країнами, і допомога від інших країн, політиків або можновладців, — пояснює екстрасенс. — Тільки за умови об'єднання і довіри до інших адекватним країнам, які можуть дати нам потрібні поради, можливо прояснення і вихід зі стану виснаження. і нарешті почнеться якийсь підйом і розвиток нашої країни".

Друге півріччя дає надії на вирівнювання ситуації, зазначає таролог. Так що шанси об'єднатися в правильні союзи в України є.

"Карта Сонця несе позитивну динаміку і економічного, і політичного зростання, цікавого об'єднання, зміни, прояснення, від яких ми тільки виграємо, — розповідає Шептицький. — Також це означає збільшення і поліпшення фінансових доходів кожного з нас, хто живе в Україні. Є перспектива подальшого зростання і позитиву для нашої країни".

Раніше "Коментарі" розповідали, який знак зодіаку зустріне кохання у 2021 році. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини