Головна Новини Суспільство події Що насправді сталося з Кадировим: екс-розвідник назвав дві версії
commentss НОВИНИ Всі новини

Що насправді сталося з Кадировим: екс-розвідник назвав дві версії

Експерт не виключає, що голову Чечні могли отруїти

19 вересня 2023, 16:35 comments1389
Поділіться публікацією:

Голова Чечні Рамзан Кадиров або був отруєний спецслужбами РФ з певною метою, або сам підсів на наркотики. Як повідомляє портал "Коментарі", таку думку в інтерв'ю УНІАН висловив екс-співробітник КДБ та Служби зовнішньої розвідки Росії Сергій Жирнов.

Що насправді сталося з Кадировим: екс-розвідник назвав дві версії

Рамзан Кадиров. Фото: з відкритих джерел

"Я думаю, що Путіну в даний конкретний момент не вигідно (смерть Кадирова — ред). Йому вигідно, можливо, налякати Кадирова. Отже, якщо це отруєння ФСБ, то таке, від якого людина не вмирає ... Його (Кадирова — ред.). ) злегка могли підтруїти, щоб він опух, щоб були проблеми з нирками, щоб йому потрібен був гемодіаліз щотижня. Але, з іншого боку, я абсолютно не виключаю, що Кадиров міг сам підсісти на наркоту", — заявив екс-розвідник.

При цьому Жирнов зазначив, що він особисто не ставиться із серйозністю до версії з отруєнням Кадирова, оскільки він "всесильна людина" лише в Чечні, а за її межами — "не може нічого".

"У зникненні Кадирова Путін не зацікавлений, тому що той виконує контракт: ти тримаєш під контролем Чечню, але робиш там абсолютно що хочеш. Але Путіну Кадиров потрібен присмирілий. Тому що він нахабнів, подивившись на Пригожина, у нього були замашки, що, мовляв, , я теж з моїми абреками можу прийти в Москву і влаштувати такий самий бунт.

Читайте також на порталі "Коментарі" — голова Чеченської Республіки Рамзан Кадиров нібито перебуває у комі. На думку аналітиків Інституту вивчення війни (ISW), смерть Кадирова може призвести до дестабілізації у Чечні та стати серйозним ударом по режиму Путіна. Чи справді смерть Кадирова може стати для Кремля серйозною проблемою? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини