Головна Новини Суспільство події Що говорять жителі Краматорська про можливий наступ Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Що говорять жителі Краматорська про можливий наступ Росії

У Краматорську опитали громадян про їхнє ставлення до можливого наступу Росії

2 грудня 2021, 17:35
Поділіться публікацією:

Мешканці Краматорська висловилися про свої страхи щодо можливого широкомасштабного наступу російських військ. Адже Росія спочатку проводила військові навчання з Білорусією, а потім почала стягувати військову техніку до кордонів України. Наразі ця ситуація непокоїть не лише українців, а й політичних лідерів США та Євросоюзу.

Що говорять жителі Краматорська про можливий наступ Росії

Залізничний вокзал, фото Вікіпедія

В громадян, що проживають в Краматорську, поцікавилися що вони думають про ситуацію на кордонах. Про це "Голос Америки" відзняв відео.

За словами 78-річного пенсіонера Анатолія Гребенюка, якщо військові дії почнуться, то людям нікуди тікати. Чоловік говорить з розпачем, що не знає, що влада буде робити в такому разі й як діятимуть сама громада.

Роман Балабойко, що працює в Центрі ветеранів, переконаний,  що мешканці прикордонних областей втомилися боятися. Чоловік додає, що люди в Донецькій і Луганській областях звикли до думки, що вони якщо почнеться широкомасштабний напад, то вони будуть першими, хто це відчує і зрозуміє.

Пенсіонерка Лариса Туркова переїхала в місто з Горлівки. Каже, що їй в Краматорську спокійно й ніякої загрози вона не відчуває. Жінка висловлює надію, що місто все ж хтось захистить від окупації.

Як повідомляв портал "Коментарі", Лавров підтвердив, що військова загроза РФ – це шантаж вступу України до НАТО. Політичний експерт Сергій Таран вважає, що президент Зеленський припустився помилки, коли анонсував прямі переговори з Путіним.

Також ми писали, що у "Слузі народу" заявили, що НАТО розширюватиметься на Схід. Після переговорів у Ризі глав МЗС країн-членів Альянсу та генсек НАТО Єнс Столтенберг та глава МЗС України Дмитро Кулеба чітко заявили, що Росія не вирішуватиме, кому і куди вступати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини