Головна Новини Суспільство події Ще одна область залишає "червону" зону карантину
commentss НОВИНИ Всі новини

Ще одна область залишає "червону" зону карантину

У регіоні починають діяти обмеження "жовтого" рівня епіднебезпеки

25 квітня 2021, 12:19
Поділіться публікацією:

Згідно з рішенням Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, сьогодні Одеська область залишила "червону" карантинну зону і перейшла до "жовтої". Про це пише "УНІАН".

Ще одна область залишає "червону" зону карантину

Ще одна область залишає "червону" зону карантину - фото з відкритих джерел

Так, від сьогодні, 25 квітня, регіон послаблює карантинні обмеження. Відтепер тут буде дозволена робота ТРЦ, закладів громадського харчування, проведення масових заходів. В області починають діяти правила "жовтої" зони.

Повідомляється, що регіон знаходився в "червоній" зоні із 23 березня. Станом на сьогодні в Одеській області виявили 841 новий випадок зараження коронавірусом, а також зафіксували 13 смертей від його наслідків.

У "червоній" же зоні епідемічної небезпеки залишаються столиця, а також 11 областей: Житомирська, Запорізька, Київська, Львівська, Миколаївська, Полтавська, Сумська, Харківська, Хмельницька та Чернігівська.

Нагадаємо, що за словами народного депутата, керівника Комітету Верховної Ради з питань здоров'я нації Михайла Радуцького, є дві головні причини, чому деякі області досі "червоні". Найбільш складною і водночас залежною від усіх проблемою є дотримання необхідних обмежень.

Радуцький стверджує, що українці масово ігнорують карантинні правила, внаслідок чого коронавірус отримує подальше поширення. Як приклад політик наводить Київську і Житомирську області.

Карантином нехтують чимало власників магазинів, кафе і ресторанів. У багатьох закладах не виконується навіть необхідний мінімум — носіння захисних масок або респіраторів. Усе це, стверджує Михайло Радуцький, призводить до збільшення кількості хворих.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

sex

25 квітня 2021, 14:46

Горячие девушки хотят основательно траха во все дырки, дают без денег и разговоров ----- http://srt.vg/hotelka


Новини