Головна Новини Суспільство події Ще одна країна оголосила про блокування кордону з Україною: відома дата та місце
commentss НОВИНИ Всі новини

Ще одна країна оголосила про блокування кордону з Україною: відома дата та місце

Перевізники зі Словаччини оголосили про нові протести та солідарність з Польщею щодо блокування кордону України.

30 листопада 2023, 11:43 comments1221
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Асоціація далекобійників Словаччини заявила, що заблокує прикордонний пункт пропуску "Вишнє Нємецьке — Ужгород" в Україні. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на оголошення від словацької асоціації.

Ще одна країна оголосила про блокування кордону з Україною: відома дата та місце

Словаччина перекриває кордон з Україною. Фото з відкритих джерел

Словацькі перевізники мету блокування кордону називають солідарність з перевізниками Польщі, а також закликали до прийняття необхідних рішень.

"Головна причина — спроба негайно скасувати угоду між ЄС та Україною, в результаті чого ринок руху в Словаччині починає обвалюватися", — повідомили у заяві словацькі перевізники та додали, що організація стоятиме за збереження тисячі робочих місць у транспорті та логістиці.

Далекобійники сповістили, що всі вимоги вони передали 29 листопада до Міністерства транспорту Словаччини. Наразі відомо, що перекриття кордону з боку словацьких перевізників почнеться 1 грудня о 15:00. Коли закінчиться протест далекобійників невідомо, а у заяві сказано чекати "подальших повідомлень".

Попри блокування українського кордону перевізники зі Словаччини заявили, що обмеження не будуть стосуватись військової допомоги, гуманітарних товарів, свіжих продуктів, тварин та пального.  

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Німеччина заблокувала кордон з Польщею. Причиною явища стали посилені перевірки польських автомобілів з боку Німеччини через візовий скандал. В наслідок цього утворились величезні затори. 

Також "Коментарі" писали про польського політика Дональда Туска, який розповів, що насправді стоїть за блокуванням українського кордону перевізниками з Польщі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини