Головна Новини Суспільство події Ще одна країна готова відкрити курорти для іноземних туристів
commentss НОВИНИ Всі новини

Ще одна країна готова відкрити курорти для іноземних туристів

На відпочинок в Дубаї пускатимуть лише туристів, які матимуть при собі негативний тест на коронавірус

22 червня 2020, 11:02 comments1210
Поділіться публікацією:

Об'єднані Арабські Емірати вирішили відкрити для туристів готелі і пляжі Дубая. Повноцінний курортний сезон стартує тут вже 7 липня. Про це повідомили у Верховному комітеті з управління кризами, пише видання russianemirates.com.

Ще одна країна готова відкрити курорти для іноземних туристів

Поки що в Дубаї готові приймати туристів абсолютно з будь-яких країн. Однак вимог до них буде чимало і вони будуть однаковими для всіх.

Передусім туристам доведеться дотримуватися всіх обмежень, встановлених авіакомпаніями, які будуть здійснювати рейси в ОАЕ. Серед іншого, це вимірювання температури в аеропорту і обов'язкова захисна маска. Без неї пускати на борт пасажирів не будуть.

І все ж, головні вимоги до туристів будуть пред'являти вже в аеропорту Еміратів. Пасажири зобов'язані заповнити Декларацію здоров'я і зареєструватися в спеціальному мобільному додатку. Також кожен повинен буде оформити заздалегідь медичну страховку і показати результати тесту на коронавірус. Він повинен бути негативним, а зробити аналіз необхідно не раніше, ніж за 4 дні до вильоту. Втім, якщо результатів тесту у туриста не буде, він може зробити платний тест прямо в аеропорту. Там же доведеться чекати і результатів. Якщо вони виявляться позитивними, мандрівника відправлять на 14 днів у спеціальний державний обсерватор. Але платити за перебування там  доведеться самому туристу.

Літати за кордон вже із завтрашнього дня дозволили і громадянам ОАЕ. Відправиться вони можуть в усі країни, куди дозволений в'їзд. При цьому, повернувшись додому, мандрівники будуть зобов'язані зробити тест на коронавірус. Виходити з будинку їм буде заборонено, поки не отримають негативний результат. Якщо ж той буде позитивним, люди залишаться в самоізоляції ще на 14 днів.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що в світі зафіксували рекорд за кількістю нових інфікованих коронавірусом за добу. Дізнайтеся, де хворих найбільше.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини