Головна Новини Суспільство події СБУ та ГБР просять розслідувати роботу Кирила Шевченка, який може бути пов'язаний із кадировцями
commentss НОВИНИ Всі новини

СБУ та ГБР просять розслідувати роботу Кирила Шевченка, який може бути пов'язаний із кадировцями

Журналіст звернувся до глав СБУ, ДБР, Мінспорту та Мін'юсту з вимогою розслідувати ситуацію та дати оцінку діям Кирила Шевченка

23 липня 2022, 21:02
Поділіться публікацією:

Відомий український журналіст Сергій Іванов закликає СБУ, ГБР, Міністерства спорту та юстиції розслідувати діяльність Кирила Шевченка.

СБУ та ГБР просять розслідувати роботу Кирила Шевченка, який може бути пов'язаний із кадировцями

Кирилло Шевченко

За словами Іванова, Кирило Шевченко буквально за пару днів до повномасштабного вторгнення Росії спробував зробити рейдерське захоплення ФБУ, у тому числі і на користь агресора.

“2020 року очолюючи Київську федерацію боксу, він привіз в Україну двох "тренерів" — чеченців Рустама Чичаєва та Валіда Айдамірова. Чичаєв – бойовик горезвісного чеченського СОБРу, Айдаміров – заступник начальника оперативно-розшукової частини кримінальної міліції при МВС Чечні. Після втручання наших спецслужб їх депортували, але питання, навіщо Шевченко писав листи та тягло сюди кадировських бойовиків, залишається відкритим”, — пише Іванов.

Зазначається, що це не єдиний скандал за участю Шевченка останнім часом.

"Так само, як залишається відкритим питання, яке ставлення Шевченко мав до складу незареєстрованої зброї у готелі "Хрещатик" і чому саме він цим займався?", — Іванов.

Як підсумок – журналіст звернувся до голів СБУ, ДБР, Мінспорту та Мін'юсту з вимогою розслідувати ситуацію та дати оцінку діям Кирила Шевченка.

СБУ та ГБР просять розслідувати роботу Кирила Шевченка, який може бути пов'язаний із кадировцями - фото 2




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини