Головна Новини Суспільство події СБУ проводить обшук квартири Медведчука
commentss НОВИНИ Всі новини

СБУ проводить обшук квартири Медведчука

Наразі політик проживає у Києві

11 травня 2021, 15:27
Поділіться публікацією:

Працівники Служби Безпеки України (СБУ) проводять обшуки в оселі народного депутата України Віктора Медведчука. Про це повідомляє zn.ua з посиланням на власні джерела в СБУ.

СБУ проводить обшук квартири Медведчука

Віктор Медведчук - фото: УНІАН

Наразі політик проживає в столиці на вулиці Монтажників, допоки в основному будинку в Пущі-Водиці проводиться ремонт. 

Журналісти заявляють, що територію, де знаходиться помешкання Медведчука, взяли під зовнішнє оточення бійці спецпідрозділу СБУ "Альфа". Зокрема, на тій території розташовуються кілька будівель, що обнесені єдиним парканом.

Довідка: 2 лютого президент України Володимир Зеленський ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони про накладення санкцій на нардепа Тараса Козака та його бізнес-активи, серед яких були канали 112, NewsOne і Zik. Фактичним власником медіахолдингу називали Віктора Медведчука.

Зеленський звинуватив канали у фінансуванні з Росії та роботі проти національної безпеки, а міністр культури Олександр Ткаченко назвав їхню діяльність інформаційним тероризмом.

19 лютого РНБО ввів санкції проти самого Медведчука, його дружини Оксани Марченко, громадянської дружини Тараса Козака Наталії Лавренюк і низки інших осіб за фінансування тероризму. Секретар РНБО Олексій Данилов назвав Медведчука і Марченко терористичним угрупуванням, яка поставляє паливо бойовикам на окупованому Донбасі.

Нагадаємо, народний депутат України, голова політради партії "Опозиційна платформа — За життя" Віктор Медведчук заявив, що незаконне введення санкцій щодо опозиційних телеканалів і політиків є свавіллям влади й всі спроби обґрунтувати це рішення Законом України "Про санкції" неспроможні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини