Головна Новини Суспільство події Рятувальники Полтавщини отримали пожежні автодрабини німецького виробництва Magirus
commentss НОВИНИ Всі новини

Рятувальники Полтавщини отримали пожежні автодрабини німецького виробництва Magirus

ТОВ "Променергообладнання" поставила автодрабини для підрозділів Головного управління ДСНС у Полтавській області

24 листопада 2023, 13:04
Поділіться публікацією:








Дві пожежні автодрабини різної висотності поставила компанія "ПРОМЕНЕРГООБЛАДНАННЯ" для підрозділів Головного управління ДСНС у Полтавській області. Йдеться про спецтехніку на базі Iveco, виготовлені на заводі Iveco Magirus GmbH у німецькому місті Ульм, M32L-AS та M42L-AS. Автодрабини здатні забезпечити виконання завдань з порятунку та гасіння пожеж на висотах 30 та 40 метрів відповідно. Також така техніка добре себе зарекомендувала під час гасіння пожеж на великих промислових обєктах.

Рятувальники Полтавщини отримали пожежні автодрабини німецького виробництва Magirus

Рятувальники Полтавщини отримали пожежні автодрабини

Завдяки доукомплектації компанією "ПРОМЕНЕРГООБЛАДНАННЯ" — офіційним представником  Magirus GmbH в Україні автодрабин додатковим аварійно-рятувальним обладнанням, вдалося значно розширити функціонал кожної одиниці спеціальної пожежної техніки.

Про усі переваги нових автодрабин розповів керівник компанії Андрій Заліський під час презентації поставленої техніки: "Ми вже неодноразово розповідали про всі переваги спецтранспорту. Але сьогодні я хочу зосередити вашу увагу на тому обладнанні, яким ми доукомплектовуємо кожну автодрабину перед тим, як її отримають нові власники. Це — аварійно-рятувальні інструменти Weber-Rescue, індивідуальні ліхтарі Adalit, аварійно-сигнальні ліхтарі Euro-Blitz, пожежні рукава Gollmer&Hummel, лафетний ствол AWG та пожежні стволи Protek, генератор IVM, акумуляторні ланцюгові та дискові пилки виробництва Milwaukee".

Андрій  Заліський також зазначив, що кожен водій-оператор, який у майбутньому буде працювати на цих автодрабинах пройде відповідне навчання на заводі Magirus у Пожежній академії підприємства (м. Ульм,  Німеччина). Навчальний курс традиційно організовує компанія-поставник, яка також забезпечує подальше сервісне обслуговування кожної автодрабини.

На сьогодні навчальний курс вже пройшли спеціалісти ДСНС з Івано-Франківської, Чернівецької, Тернопільської, Волинської та Дніпропетровської областей.

Рятувальники Полтавщини отримали пожежні автодрабини німецького виробництва Magirus - фото 2

Рятувальники Полтавщини отримали пожежні автодрабини німецького виробництва Magirus - фото 3

Рятувальники Полтавщини отримали пожежні автодрабини німецького виробництва Magirus - фото 4





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини