Головна Новини Суспільство події Ryanair призупинила продаж усіх квитків на рейси з двох українських аеропортів: чому скасували польоти
commentss НОВИНИ Всі новини

Ryanair призупинила продаж усіх квитків на рейси з двох українських аеропортів: чому скасували польоти

Лоукост-авіакомпанія Ryanair призупинила продаж квитків на всі рейси з Харкова та Херсону

8 лютого 2022, 18:33
Поділіться публікацією:

Лоукост-авіакомпанія Ryanair призупинила продаж усіх квитків на рейси з Харкова та Херсону. При цьому з інших міст квитки продаються, як завжди. Про це повідомили на сайті "avianews", передає портал "Коментарі".

Ryanair призупинила продаж усіх квитків на рейси з двох українських аеропортів: чому скасували польоти

Ryanair призупинила продаж квитків на всі рейси з Харкова та Херсону. Фото з відкритих джерел

При спробі покупки квитків  на офіційному сайті компанії вказується інформація, що з цих міст немає доступних рейсів. Раніше у Ryanair планували залишити шість рейсів із Харкова: до Будапешта, Бергамо, Вільнюсу, Кракова, Познані та Варшави.  А з Херсону мали бути рейси до Відня, Кракова та Варшави.

Наразі причини припинення продажу квитків невідомі. Додамо, що раніше в умовах пандемії лоукостер неодноразово змінював розклад польотів в Україну. Зокрема, відбувалось скасовування або ж просто переносили вильоти. Проте вперше продаж квитків був зупинений на всі рейси з двох українських міст одразу.

Додамо, що глава компанії Ryanair Майкл О’Лірі заявляв минулого тижня журналістам Reuters про те, що лоукостер готовий ввезти в Україну до 20 літаків, але за умови, що не відбудеться нападу Росії.

Нагадаємо, аеропорт Харкова знаходиться на відстані 40 км від кордону Росії, а аеропорт Херсону — 90 км від Кримського півострова. 

Раніше "Коментарі" писали про те, що у США чотирьом білоруським урядовцям висунули звинувачення в піратстві літаків за перенаправлення рейсу Ryanair у травні минулого року з метою арешту білоруського журналіста Романа Протасевича та його дівчини, які були на борту. Через це Білорусь зіткнулася з хвилею санкцій, включаючи заборону на поїздки та заморожування активів з боку Сполучених Штатів, Європейського Союзу, Великобританії та Канади через перенаправлений рейс.

Читайте також: Подорож до Єгипту: чим може здивувати ця країна, крім пірамід



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини