Головна Новини Суспільство події Розваги і вечеря: журналіст розповів, як проходять цьогорічні збори "Слуги народу" в Трускавці
commentss НОВИНИ Всі новини

Розваги і вечеря: журналіст розповів, як проходять цьогорічні збори "Слуги народу" в Трускавці

Журналіст заявив, що два роки тому слуги були більш відкритими

1 жовтня 2021, 22:30
Поділіться публікацією:
1 жовтня розпочався триденний з'їзд фракції "Слуга народу" в Трускавці. Журналіст програми "Свобода слова" Василь Пехньо розповів, як відрізняються цьогорічні збори "Слуги народу" від минулих, що також проходили у Трускавці два роки тому. Про це він розповів в ефірі програми.

"Відомо, що представники "Слуги народу" відмовилися брати участь у нашому ефірі. Сьогодні у Трускавці було людно та гучно. Сюди з'їхалися 180 депутатів від партії. Окрім них, представники Кабміну та інші державні чиновники. Вони засідали тут цілий день. І я, як єдиний представник ЗМІ, що був два роки тому під час Трускавця — 1, коли слуги лише навчалися. Можу сказати і порівняти, що змінилося за два роки. Минулого разу тут була більш відкрита дискусія. Тут було більше доступу у журналістів до майбутніх депутатів. А сьогодні депутати працювали в окремому блоці готелю, а журналісти у своєму медіацентрі. Лише в кінці робочого дня Олександр Корнієнко, голова партії "Слуга народу", вийшов до журналістів і в паркетній обстановці доповів, що відбулося сьогодні та поділився планами на майбутнє. Після того, розпочалася неформальна частина, вечеря, куди запросили журналістів. Там були розваги, більярд, настільний теніс, кіберфутбол і сама вечеря",- розповів журналіст.

Розваги і вечеря: журналіст розповів, як проходять цьогорічні збори "Слуги народу" в Трускавці

Партія "Слуга народу" знову зібралася в Трускавці (фото з відкритих джерел)

Також він розповів, що всім членам партії заборонили з'являтися в ефірі програми "Свобода Слова", де буде виступати Дмитро Разумков, звільнення якого також обговорюватимуть у Трускавці.

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що партія "Слуга народу" в Трускавці, чого очікувати від зборів провладної сили.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини