Головна Новини Суспільство події Розриви по всій Бєлгородській області знову розбудили росіян
commentss НОВИНИ Всі новини

Розриви по всій Бєлгородській області знову розбудили росіян

У прикордонній з Україною Бєлгородської області ніч знову видалася неспокійною

2 травня 2022, 07:42 comments3821
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", у Бєлгородській області РФ заявляють про "два сильні розриви", які були чутні по всій області. Після того, як у соцмережі почалося активне обговорення, відреагувати довелося місцевій владі. Губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков дуже лаконічно описав інцидент у Telegram.

Розриви по всій Бєлгородській області знову розбудили росіян

Бєлгородська область. Фото: з відкритих джерел

Російський чиновник зазначив, що він, як і більшість жителів Бєлгородської області, прокинувся від двох потужних вибухів.

В'ячеслав Гладков зазначив, що він одразу зв'язався з оперативним штабом і з'ясував, що незважаючи на гучні вибухи про руйнування поки що говорити надто передчасно, вночі їх не зафіксували. Більш детальну інформацію про причину вибухів та їхні наслідки губернатор пообіцяв подати пізніше.

Зазначимо, панічні настрої не залишають мешканців Бєлгородської області вже більше тижня, адже з тією чи іншою періодичністю у регіони чути вибухи. Так панічні настрої серед білгородців збільшилися ще вчора, коли в неділю серед білого дня почали лунати вибухи, після серії вибухів у небі з'явився густий стовп диму. А перед цим у соцмережі з'явилося відео, як над Бєлгородом кружляли російські гелікоптери.

Портал "Коментарі" також повідомляв, що незадовго до цього відразу в трьох прикордонних з Україною російських областях прогриміли вибухи, від чого ніч видалася неспокійною в Курській, Брянській та Бєлгородській областях. Пізніше стало ясно, що тоді було підірвано склади з боєприпасами, а також спалахнула нафтобаза, вогонь охопив резервуари з паливом. Російська сторона, як і слід було очікувати, звинуватила у події Україну.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/vvgladkov/339
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини