Головна Новини Суспільство події Розпакування більше не буде: популярну українську блогершу забанили в TikTok
commentss НОВИНИ Всі новини

Розпакування більше не буде: популярну українську блогершу забанили в TikTok

Блогерка з України була забанена в популярній соціальній мережі TikTok

26 травня 2021, 13:36 comments3178
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Обліковий запис популярної Tik Tok блогерка з України був забанений в соціальній мережі. Дарина Євтух знімала короткі відеоролики про своє життя в селі. На її канал в Tik Tok було підписано понад 200 тисяч користувачів. Офіційна причина блокування її облікового запису звучить так — порушення умов спільноти. Блогер не погоджується з таким рішенням.

Розпакування більше не буде: популярну українську блогершу забанили в TikTok

Блогершу з України забанили в TikTok. Фото з відкритих джерел

Дівчина прокоментувала ситуацію, що виникла, на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. За словами Дар'ї, вона не засмучується і не збирається припиняти свою блогерську діяльність. Тепер нові ролики будуть виходити в Instagram, де у неї налічується більш як сто тисяч підписників. Ще у дівчини є канал на відеохостингу YouTube, але туди вона рідко викладає свої відео.

Розпакування більше не буде: популярну українську блогершу забанили в TikTok - фото 2

Для довідки: Дарина Євтух — 23-річна популярна українська блогерка з Полтавської області, яка знімає короткі відеоролики про своє життя в селі. Найпопулярнішими її відео стали огляди про покупки та про догляд за будинком і домашніми тваринами. Такі пости могли набирати по мільйони переглядів та сотні тисяч лайків. Дівчина має освіту технолога з перероблювання продуктів тваринництва, хоча все життя мріяла про кар'єру актриси. Дарина неодноразово заявляла, що і далі збирається займатися блогерством і розвиватися в цьому напрямку. Наприклад, створювати нові рубрики для своїх соціальних мереж.

Розпакування більше не буде: популярну українську блогершу забанили в TikTok - фото 3

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що поліція США видала ордер на арешт Меріліна Менсона. А також інформувало про те, що дівчина витратила тисячі євро на зовнішність Барбі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини