Головна Новини Суспільство події Розлетівся на тріски: ЗСУ перетворили російський танк на металобрухт (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Розлетівся на тріски: ЗСУ перетворили російський танк на металобрухт (ВІДЕО)

Українські військовослужбовці за допомогою ракетного комплексу Javelin ліквідували ворожий танк: у мережі показали відео

15 травня 2022, 19:25
Поділіться публікацією:

Російська Федерація продовжує зазнавати збитків на українських землях, наші бійці активно знищують окупантів та їхню техніку. На Facebook - сторінці "Повернися живим" опублікували відео, як ЗСУ ефектно розправляються з російським танком.

Розлетівся на тріски: ЗСУ перетворили російський танк на металобрухт (ВІДЕО)

Українські бійці з Javelin знищили танк РФ (фото з відкритих джерел)

Відомо, що наші захисники на Донеччині перетворили танк "другої армії світу" на купу брухту за допомогою американського протитанкового комплексу Javelin. Після кількох секунд горіння техніка вибухнула, не залишивши загарбникам жодного шансу.

"Погодьтеся, просто приємно дивитися на те, як розлітається в тріски "диво" радянського/російського ВПК", — йдеться у повідомленні.

Також наголошується, що не вперше бійці К2 54 ОМБр діляться подібними відео та обіцяють, що не зупинятимуться доти, доки не очистять нашу землю від ворогів.

Нагадаємо, 12 травня українські військовослужбовці ліквідували у Запорізькій області кілька десятків солдатів армії противника, а також кілька одиниць ворожої техніки, зокрема три артилерійські установки "Гвоздика" та два БМП.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що захисники України влучно вдарили по накопиченню важкої техніки російських окупантів у селі Сулігівка під Ізюмом на Харківщині. Противник зосереджував там велику кількість важкої техніки, щоби піти в наступ. Але планам росіян не судилося збутися.

Читай також, військові угруповання Об'єднаних сил успішно протистояли 6 атакам російських загарбників у Донецькій області. Своєю вмілою тактикою та відпрацьованою майстерністю українські бійці завдавали відчутних втрат агресорам РФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини