Головна Новини Суспільство події Розкішне місце для самоізоляції: в Чехії з'явився готель, в якому будуть жити тільки люди з COVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

Розкішне місце для самоізоляції: в Чехії з'явився готель, в якому будуть жити тільки люди з COVID-19

Така концепція придумана для того, щоб хворі не заражали здорових жителів міста

19 жовтня 2020, 16:27
Поділіться публікацією:

У центрі Праги почав працювати готель для людей, які заразилися COVID-19. Але щоб потрапити туди, необхідно показати адміністрації довідку від лікаря, передає видання lux.

Розкішне місце для самоізоляції: в Чехії з'явився готель, в якому будуть жити тільки люди з COVID-19

Готель для тих, хто захворів коронавірусом. Фото: buro247

Тепер в готелі Czech Inn Hotels людина зможе залишитися на самоізоляцію, щоб не наражати на небезпеку оточуючих людей. Таким способом керівництво готелю має намір зупинити поширення вірусного захворювання. Варто відзначити, що заселитися в готель можуть іноземці, які дізналися про захворювання тільки в поїздці, а також корінні жителі міста, яким ніде пересидіти карантин.

Керівництво ретельно підготувалося до відкриття: в готелі працює повністю безконтактне обслуговування. Їжу в номер постояльці можуть замовити через інтернет, а на стійці адміністрації встановлено спеціальний бар'єр для спілкування. Але головне правило полягає в тому, що людина не може виходити зі свого номера без крайньої необхідності — це може бути лише консультація лікаря або прийом доставки.

Відомо, що після того, як гість виїжджає з номера, цілу добу він пустує, а тільки потім його ретельно прибирають і дезінфікують.

Також видання "Коментарі" розповість, готель в Японії пропонує підселити в номер кота. Замовити таку послугу може абсолютно будь-який турист, який поселився в готель. Автори цієї незвичайної ідеї впевнені, що такий експеримент допоможе людині зрозуміти, чи зможе вона упоратися з новими обов'язками.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини