Головна Новини Суспільство події Російський серіал про татусевих доньок став №1 в трендах українського YouTube
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський серіал про татусевих доньок став №1 в трендах українського YouTube

Деякі юзери, що в Україні просто так будуть масово дивитися російський серіал

3 жовтня 2023, 19:15 comments1623
Поділіться публікацією:

Серед трендів українського YouTube опинився російський серіал "Новые папины дочки".  Він є продовженням колись популярного в Україні серіалу 2007-2013 років. Про це пише "Телеграф"

 Російський серіал про татусевих доньок став №1 в трендах українського YouTube

Російський серіал "Новые папины дочки" (фото з відкритих джерел)

На російському телебаченні нові серії випустили 18 вересня. Продовження серіалу почали знімати на початку 2023 року. А через чотири дні продовження серіалу виклали в YouTube. Тож буквально за кілька днів "Нові татові доньки" стали відео №1 за популярністю серед українців, які дивляться YouTube.  

 Російський серіал про татусевих доньок став №1 в трендах українського YouTube - фото 2

Відомо, що у каст серіалу не запросили трьох акторок, які раніше грали головні ролі. Зокрема, Катерина Старшова — найменша з доньок — "Пуговка", прямо висловилася проти вторгнення Росії в Україну. Дар'я Мельникова, що була середньою сестрою Женькою отримала відмову у зйомках з невідомих причин. У соцмережах дівчини помітні натяки на те, що вона також проти політики Кремля. Ймовірно, це й стало причиною відмови.

На те, що відбувається в українському YouTube відреагував волонтер і телеведучий Сергій Притула, який опублікував у себе допис у "X" про це.

 Російський серіал про татусевих доньок став №1 в трендах українського YouTube - фото 3

Інші користувачі в коментарях не вірять та шоковані висувають власні теорії, чому так могло статися, що російський серіал може бути настільки популярним серед українців. Зокрема юзери  пишуть, о через популярність оригінального телешоу люди просто з цікавості зайшли подивитися, що змінилося в серіалі.

 Російський серіал про татусевих доньок став №1 в трендах українського YouTube - фото 4

Також стало відомо, що це не єдиний продукт росіян, що опинився в трендах українського YouTube. Так, на 14 місці  опинився російський серіал "Інтерни", де грає головну роль путініст Охлобистін. Трохи нижче опустився також російський серіал "Универ" та інших "продукти" Кремля.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що популярна виконавиця  в російському телесеріалі "Татусеві доньки" Дар'я Мельнікова не буде продовжувати  грати свою роль. Причина в тому,  що  чоловік популярної  акторки  підтримує  Україну та відкрито говорить про російську пропаганду.  
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини