Головна Новини Суспільство події Російський фрегат «Адмірал Макаров» вирушив за «Москвою» біля острова Зміїний
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський фрегат «Адмірал Макаров» вирушив за «Москвою» біля острова Зміїний

Російський фрегат горить біля острова Зміїний

6 травня 2022, 12:30 comments3427
Поділіться публікацією:

У водах Чорного моря, неподалік острова Зміїного, спалахнув російський фрегат "Адмірал Макаров". Згідно з попередніми даними, на борту стався вибух, внаслідок чого пожежа охопила все судно. Як передає портал "Коментарі", про це пише одеське видання "Думська".

Російський фрегат «Адмірал Макаров» вирушив за «Москвою» біля острова Зміїний

Российский фрегат "Адмирал Макаров"

За тією інформацією, яка є зараз, після того, як на кораблі стався вибух, а потім полум'я охопило корабель з анексованого Криму, вийшло відразу кілька рятувальних кораблів, щоб врятувати моряків, які знаходилися на "кораблі-вбивці".

Варто зазначити, що вперше в соцмережах почали поширювати інформацію про те, що ЗСУ підбили російський фрегат увечері 5 травня і лише сьогодні вона була підтверджена.

За непідтвердженою інформацією, корабель вразив український комплекс "Нептун". Корабель сильно пошкоджений, але поки що залишається на плаву.

В офіційних повідомленнях поки що ніде не вказується назва та номер фрегата. Проте, народний депутат Олексій Гончаренко повідомив у себе в Telegram, що горить саме фрегат "Адмірал Макаров" (номер 799). "Адмірал Макаров" ввели в дію у 2017 році. Він був оснащений сучасними засобами ППО та озброєний крилатими ракетами "Калібр".

"Так-так, ви все правильно зрозуміли! Бог морів мститься кривдникам України. Фрегат "Адмірал Макаров" був закладений у лютому 2012-го на суднобудівному заводі "Янтар" у Калінінграді. 2022-го, коли взяв участь у вбивстві українців отримав від Бога морів. Поки що не вирушив слідом за "Москвою", але лиха біда почала", — написав Олексій Гончаренко.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Міноборони РФ наперед намагаються виправдати свої удари по містах України.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у ЗМІ з'явилися нові заяви "миротворця" Лукашенка: експерти розповіли, що це – відверта брехня чи спроба знову налагодити мости із Заходом.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини