Головна Новини Суспільство події Російські туристи знову пакують валізи до Єгипту: Москва відновила прямі чартери
commentss НОВИНИ Всі новини

Російські туристи знову пакують валізи до Єгипту: Москва відновила прямі чартери

Росія відновила чартери до Єгипту через 6 років після зупинки авіасполучення

11 листопада 2021, 08:40
Поділіться публікацією:

Після тривалої шестирічної перерви Росія остаточно скасувала обмеження на чартерні та регулярні рейси на найпопулярніші єгипетські курорти Хургада та Шарм-еш-Шейх. Заборона на прямі рейси до Єгипту почала діяти зрощу після аварії літака "Когалімавіа" над Єгиптом 6 років тому. Як повідомляє видання "Коментарі", про це повідомляє російський "Інтерфакс".

Російські туристи знову пакують валізи до Єгипту: Москва відновила прямі чартери

Літак. Фото: GETTY IMAGE

Зазначається, що за останні 6 років російські відпочиваючі не мали можливості безпосередньо потрапити до Єгипту на відпочинок. Тому тим, хто все ж таки хотів потрапити до сонячного Єгипту, потрібно було пройти непростий шлях з пересадками в Білорусі чи Україні і вже звідти вирушати на відпочинок до Червоного моря. Тепер чартерні рейси відновлені.

Регулярні авіаперельоти з Москви до Єгипту, зокрема курорти, відновилися ще 9 серпня. Потім у міру ослаблення ситуації з пандемією коронавірусу. Тепер уже всі великі міста РФ мають пряме авіасполучення з Єгиптом, включаючи як регулярні, так і чартерні рейси.

Зазначимо, що останні 6 років на курортах Єгипту найбільше було туристів з України. Самі ж єгиптяни говорили, що через скасування прямих чартерних рейсів із Росії вони сильно втратили у прибутку, бо раніше російських відпочиваючих було дуже багато. Тепер їх наплив знову відновиться.

Читайте також на порталі "Коментарі" – після ослаблення карантинних обмежень єгипетські курорти знову відкриваються для туристів. При цьому починають діяти суворі правила. Єгипетські готелі, які приймають відпочиваючих з-за кордону, мають бути заповнені не більше ніж на 75%.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини