Головна Новини Суспільство події Російська армія виснажена і має низку проблем: у Пентагоні озвучили ключові
commentss НОВИНИ Всі новини

Російська армія виснажена і має низку проблем: у Пентагоні озвучили ключові

Велика та масштабна операція, яку росіяни ніколи раніше не проводили, триває вже місяць, а вони досі не вирішили проблеми поповнення ресурсів

23 березня 2022, 08:22
Поділіться публікацією:

З кожним днем війни в Україні у Росії збільшується кількість проблем, які унеможливлюють наступ. Російським військовим катастрофічно не вистачає не лише їжі та боєприпасів, а й навіть палива для кораблів у Чорному морі та теплого одягу для солдатів. Як передає портал "Коментарі", про це заявив чиновник Міноборони США на закритому брифінгу, слова якого цитує Радіо Свобода.   

Російська армія виснажена і має низку проблем: у Пентагоні озвучили ключові

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

У Міноборони США зазначають, що масштабна операція збройних сил РФ затягнулася на місяць. Через те, що раніше російські війська не мали досвіду проведення такої операції, вони вже зіткнулися з тим, що не можуть налагодити нормальне поповнення ресурсів. З цими труднощами російські окупаційні війська зіткнулися через тиждень після відкритого вторгнення.

За інформацією Пентагону, російській армії в Україні не вистачає високоточних боєприпасів, є великі проблеми зі зв'язком, є нестача теплого одягу для солдатів. При цьому немає нормальної комунікації із командуванням.

Росіяни безуспішно провалюють усі спроби налагодити такі речі, як логістика та просування, без чого про успішність операції говорити неможливо. Більше того, у росіян є проблеми із заправкою кораблів. Вони зазнають складнощів навіть не морі.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Володимир Путін визнав про те, що його початковий план про взяття ключових міст України під контроль РФ за 3 дні спецоперації провалився. Путін поставив нові терміни виконання поставлених цілей, акцентувавши увагу військових на тому, що живої сили у війні можна не щадити.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини