Головна Новини Суспільство події Росіянки не прийматимуть участь у конкурсах краси. Прийнято важливе рішення
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіянки не прийматимуть участь у конкурсах краси. Прийнято важливе рішення

Представниці Росії більше не прийматимуть участь у міжнародних конкурсах краси, в тому числі і у «Міс Світу 2023». Про це в Інстаграмі повідомила голова організаційного комітету «Міс Україна» Вероніка Щипцова

1 березня 2024, 14:19
Поділіться публікацією:

Як повідомила Вероніка Щипцова таке рішення ухвалили члени організаційного комітету через скандал, який стався із представницею України на конкурсі "Міс Європа". Члени комітету прийняли до уваги неприпустиму поведінку учасниці від країни-агресора по відношенню до української учасниці.

Росіянки не прийматимуть участь у конкурсах краси. Прийнято важливе рішення

Вероніка Щипцова

При цьому Щипцова нагадала, що ще у 2022 році організатори "Міс Україна" просили західних організаторів, щоби Росію, як країну-агресора не допускали до участі в конкурсах краси. Проте тоді добитися рішення у цьому питанні на користь України так і не вдалося.

Тепер же, підкреслила Щипцова, остаточне рішення ухвалено – жодних росіянок на конкурсі краси.

"Наша Софія Шамія може відчувати себе спокійно на "Міс Світу 2023" і нести всі надважливі меседжі. Вдячні, що "Міс Україна" Софія Шамія в цьому році може крокувати по сцені "Міс Світу", не озираючись в застереженнях за свою безпеку і гордо, і голосно говорити про підтримку України на міжнародній арені", –
заявила Щипцова.

Нагадаємо, українка Мілена Мельничук, яка представляла Україну на конкурсі краси "Міс Європа" розповіла шокуючі подробиці про те, що вона пережила на конкурсі. Зокрема, за її словами, її зацькували росіяни, які їй телефонували і навіть погрожували вбивством. Окрім того, представниці від Росії та Білорусі усіляко її ображали та бажали смерті рідним.

Окрім того, Мельничук розповіла, що власне, і організатори конкурсу збиткувалися над нею. Зокрема, дизайнери конкурсу дали їй та росіянці одинакові сукні, щоби вони виглядали "як подруги". При цьому хореограф шоу заявляв, що йому байдуже на віну, а українську представницю називав "хохлушкою".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини