Головна Новини Суспільство події Росіянин висміяв фальшивий Макдональдс в Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіянин висміяв фальшивий Макдональдс в Криму

Приїжджий росіянин розповів про враження від походу в фальшивий Макдональдс в Сімферополі, який відкрили на місці старого в зв'язку з санкціями проти РФ за окупацію українського півострова

3 вересня 2021, 12:40
Поділіться публікацією:

Росіянин, який відвідав анексуваний Крим, поділився своїми враженнями від походу в підроблений Макдональдс в Сімферополі, який працює на місці справжнього Макдональдса. Заклад закрили у зв'язку з санкціями проти РФ за окупацію українського півострова. Як передає видання "Коментарі", своїми емоціями росіянин поділився в блозі Яндекс: Дзен.

Росіянин висміяв фальшивий Макдональдс в Криму

Макдональдс в Криму Фото: zen.yandex

Відвідувач розповідає, найбільше здивувало те, що в "російському" Макдональдсі готували чебуреки і навіть було пиво на розлив. В цілому ж окупанти вирішили не морочитися з написанням нового меню, залишили те, яке є в більшості ресторанів мережі Макдональдс. Єдине, де внесли корективи — це в назвах бургерів. Всередині самого закладу все залишилося, як і раніше. Змінився тільки головний атрибут Макдональдс, за яким про ресторан дізнаються в усьому світі, це велика жовта літера "М" на червоному фоні. Замість неї тепер якась інша незрозуміла емблема.

Турист заявив, що за фактом в Макдональдс на російський маневр ті ж самі страви, що і в справжньому Макдональдс. Різниця тільки в тому, що назви відрізняються і ціни значно дорожче, ніж у справжньому Макдональдс.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в Росії заявили, що в виснаженні сільськогосподарських земель в Криму винна Україна.

Також читайте на "Коментарях" — в Москві дуже засмутилися, почувши офіційну позицію Туреччини по Криму. Глава МЗС Туреччини Мевлют Чавушоглу очолив офіційну делегацію Туреччини на саміті "Кримської платформи", де заявив, що офіційна Анкара нізащо не перегляне свою позицію і тому заявляє, що "Крим — це Україна".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

xxx

3 вересня 2021, 13:06

Любишь СЕKС?! Здeсь ты cможешь осyществить свои сeкcyальные жeлания, pасширить свои гоpизонты и попpобовать что-то новeнькое. 100% AHOHИMHOCTЬ. Это должен попpобовать каждый мyжчина ----- http://bit.do/vsisky


Новини