Головна Новини Суспільство події Росіяни залишилися без YouTube: збій зачепив мільйони користувачів
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни залишилися без YouTube: збій зачепив мільйони користувачів

Технічні проблеми або цензура: YouTube недоступний по всій Росії

8 серпня 2024, 12:35
Поділіться публікацією:

Сьогодні вранці російські користувачі зіткнулися з несподіваною проблемою: популярний відеохостинг YouTube перестав бути доступним як на комп'ютерах, так і мобільних пристроях. Основна хвиля скарг припала на столицю, де близько 21% від загальної кількості проблем було зафіксовано у Москві, повідомляють "Коментарі" з посиланням на "Медузу"

Росіяни залишилися без YouTube: збій зачепив мільйони користувачів

YouTube перестав відкриватися в Росії

За інформацією російського сервера з моніторингу онлайн-сервісів, до 11:20 за місцевим часом було зареєстровано близько п'яти тисяч скарг на роботу хостингу. Користувачі повідомляли, що відеохостинг перестав завантажуватися і вони не могли переглядати відео або залишати коментарі.

"За коментарями на сайтах з моніторингу працездатності онлайн-сервісів, відеохостинг перестав завантажуватися, через що користувачі не можуть дивитися відео чи залишати коментарі", — йдеться у повідомленні.

Відео не завантажувалися і в мобільному додатку YouTube на Android у оператора МТС, де ще вчора сервіс справно працював.

Поки що офіційних коментарів від YouTube чи російської влади не надходило.                    

Раніше "Коментарі" писали, що російська влада повідомила всіх найбільших операторів зв'язку в країні про уповільнення швидкості відтворення відео на YouTube до 128 кілобіт на секунду. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише видання "The Moscow Times".

Читайте також на порталі "Коментарі" - влада в Росії обмежує доступ до YouTube Alphabet Inc. Таким чином, Кремль намагається заблокувати одну з останніх американських соціальних мереж, які все ще доступні в РФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини