Головна Новини Суспільство події Росіяни викорчували всі пні у березовому гаю заради 100 доларів від телешоу «Орел і решка»
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни викорчували всі пні у березовому гаю заради 100 доларів від телешоу «Орел і решка»

Після виходу в ефір передачі казанці швидко вирушили на пошуки тієї самої пляшки зі 100 доларами

15 листопада 2021, 14:15
Поділіться публікацією:

Телеведучі популярної в Росії програми "Орел і решка" самі про те не догадуючись своїм вчинком привели до того, що росіяни познущалися з природи в пошуках заповітної пляшки зі 100 доларами, захованої в одному з пнів березового гаю. Про це повідомляє видання "Коментарі", з посиланням на сайт "Секрет фірми".

Росіяни викорчували всі пні у березовому гаю заради 100 доларів від телешоу «Орел і решка»

Орел і решка. Фото з відкритих джерел

Жителі Казані викорчували пні у березовому гаю, що знаходиться у Дербишках Радянського району міста. Все заради того, щоб знайти заповітні 100 доларів від акторів програми "Орел і решка". Сховав скарб в одному з пнів березового гаю Тимур Родрігес. У результаті після виходу в ефір передачі казанці швидко вирушили на пошуки тієї самої пляшки зі 100 доларами. У процесі пошуків росіяни не щадили ні дерев, ні пнів. Після таких пошуків картина була невесела. Безліч пнів просто викорчували з корінням.

Одна з учасниць "полювання" на 100 доларів розповідає, що тільки-но з дітьми побачила передачу, тут же вирушила всією сім'єю на пошуки, але врешті-решт успіх їй так і не посміхнувся.

Сьогодні телешоу "Орел і решка" вже не один рік поспіль найулюбленіша програма як у Росії, так і в Україні. У сюжеті програми два зіркові телеведучі, які подорожують по всьому світу і перед початком кожної подорожі підкидають монетку, щоб встановити, як кому подорожувати, як багата людина, а кому зі 100 доларами у кишені.

Читайте також на порталі "Коментарі" — продюсери тревел-шоу "Орел і решка" розповіли, хто стане ведучими нового ювілейного сезону. Вперше у новому амплуа себе мають проявити Позитив і Мішель Андраде.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини