Головна Новини Суспільство події Росія сіє паніку: нардеп висловився про ситуацію зі стягненням російських військ
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія сіє паніку: нардеп висловився про ситуацію зі стягненням російських військ

Арахамія наголосив, що проти українців ведеться інформаційна війна, щоб сіяти паніку

25 січня 2022, 09:20
Поділіться публікацією:

Голова фракції "Слуга Народу" Давид Арахамія прокоментував ситуацію біля кордонів України й наголосив, що весною 2021 року в прикордонній зоні була така ж кількість російських військових. Про це повідомляють в прес-службі партії.

Росія сіє паніку: нардеп висловився про ситуацію зі стягненням російських військ

Давид Арахамія, фото Facebook

За його словами, ситуацію нагнітають постійні повідомлення про ймовірність війни з Росією. Тому наразі українцям морально важко. Однак саме цього домагаються ті, хто сіє дезінформацію та хоче підірвати економіку нашої держави — зовнішні вороги.

Адже саме через інформаційні тривожні повідомлення проводиться "інформаційно-психологічна спецоперація, яка має на меті посіяти паніку та дестабілізувати ситуацію в країні".

Нардеп зазначив, що треба зберігати спокій, бо ця спецоперація має на меті зупинити економічну активність громадян. Тобто змусити їх забирати з банків депозити, включати "режим економії", відмовлятися від інвестицій, скорочувати плани компаній та виробництва.

Президент Зеленський за підсумками засідання РНБО наголосив, що "все під контролем, причин для паніки немає". Глава держави підкреслив, що "ми працюємо задля повної деескалації ситуації шляхом мирного врегулювання".

Як повідомляв портал "Коментарі", Андрій Ілларіонов, екс-радник Володимира Путіна, в ефірі телепередачі "Україна з Тиграном Мартиросяном" розповів, чи слід очікувати повномасштабного наступу Росії на Україну найближчими тижнями. За його словами, кількість накопичених військ біля кордонів України для масштабних воєнних операцій замала.

Також ми писали, що мер Харкова відреагував на заяви про ймовірність окупації міста. Міський голова висловив позицію адміністрації та наголосив, що Харків залишиться українським і здавати його окупантам ніхто не буде.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини