Головна Новини Суспільство події Росія ракетними ударами накриває південь – знову дісталося Одесі та Миколаєву
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія ракетними ударами накриває південь – знову дісталося Одесі та Миколаєву

Удари були завдані за певними об'єктами

4 квітня 2022, 09:00
Поділіться публікацією:

Як повідомляє портал "Коментарі", російські окупаційні війська завдали ракетного удару по одному з об'єктів. Цю інформацію озвучили в Одеській військовій адміністрації. Ну, а зранку ворог завдав ракетного обстрілу по Миколаєву. Про це у себе в Телеграмм повідомив мер міста Олександр Сенкевич.

Росія ракетними ударами накриває південь – знову дісталося Одесі та Миколаєву

Протитанкові їжаки. Фото: REUTERS

Зі зрозумілих причин інформація про те, куди саме збиралася потрапити Росія і по яких об'єктах у результаті було завдано удару – поки не повідомляється. Інформація щодо можливих постраждалих уточнюється. Відомо лише, що ворог продовжує вдаватися до тактики, яку займає з перших днів війни – обстрілювати мирні міста України ракетами. Після того, як наземна операція російської армії в Україні фактично зазнала невдач Росія прийняла рішення хаотично обстрілювати Україну ракетами, намагаючись залякати українське суспільство та владу.

Влада наполегливо звертається до всіх громадян, які стали випадковими свідками вибухів – не публікувати у відкритий доступ ні сам вибух, ні локації, де вони сталися.

Читайте також на порталі "Коментарі" – у війні проти України у супротивника закінчується жива сила. Тому російським військово-політичним керівництвом ухвалено рішення про приховану мобілізацію. У такий спосіб противник планує мобілізувати на війну в Україні ще близько 60 тисяч людей. Причому призивають як офіцерів, так і рядових. У Генштабі ЗСУ також наголошують на катастрофічній нестачі військової техніки в російській армії. Тому для відправлення в Україну вже готують техніку, яка не використовувалася десятки років.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини