Головна Новини Суспільство події Росія має зв'язок з ХАМАС: у Зеленського відбулася відверта розмова з Нетаньяху
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія має зв'язок з ХАМАС: у Зеленського відбулася відверта розмова з Нетаньяху

Українські спецслужби не сумніваються, що Росія підтримує палестинських терористів

11 жовтня 2023, 08:40 comments1005
Поділіться публікацією:

На сьогоднішній день українські розвідувальні служби мають незаперечні факти, які вказують на те, що Москва прямо підтримує ХАМАС. Як передає портал "Коментарі", про це в інтерв'ю французькому каналу "France 2" заявив президент Володимир Зеленський. Він уточнили, що під час телефонної розмови з прем'єром Ізраїлю Біньяміном Нетаньяху детально поінформував його про такі зв'язки росіян із терористами.

Росія має зв'язок з ХАМАС: у Зеленського відбулася відверта розмова з Нетаньяху

Володимир Зеленський та Біньямін Нетаньяху. Фото: з відкритих джерел

"Росія так чи інакше підтримує операції ХАМАС. Для наших спецслужб це очевидно. Ми маємо всі підказки, які змушують нас вважати, що Росія сприяє певним терористичним операціям", — заявив президент.

Він наголосив, що це не стало чимось новим чи несподіваним, адже це далеко не перший випадок, коли Кремля підтримує терористичні рухи. Подібне Москва вже робила у Сирії, а також в Україні.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Володимир Зеленський відреагував на атаки Росії, що посилилися, на сході України.

Також видання "Коментарі" повідомляло – триває п'ята доба після атаки ХАМАС на Ізраїль, що фактично започаткувало нову війну на Близькому Сході. У подію явно видно російський слід, на чому наголошує президент України Володимир Зеленський. Він також зазначає, що по Ізраїлю вдарила терористична організація (ХАМАС), а по Україні – терористична держава (РФ). Паралелі між цими війнами бачать і США. Недарма у Пентагоні дотримуються думки, що слід допомагати як Україні, так Ізраїлю. Співучасником нападу на Ізраїль називають і Іран (що допомагає РФ у війні проти України), щоправда, у США визнали, що не мають чітких доказів, що вказують на пряму участь Тегерана в атаках, здійснених ХАМАСом. Які висновки із ситуації мають зробити Україна та її союзники? Якою має бути відповідь цивілізованого світу на пожежі війни, які розпалюють Москва, Тегеран, вони разом? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини