Головна Новини Суспільство події Росія готується до жахливої провокації в Україні: Верещук розкрила подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія готується до жахливої провокації в Україні: Верещук розкрила подробиці

Українська розвідка інформує про потенційну загрозу використання Росією хімічної зброї

18 березня 2022, 17:57 comments3146
Поділіться публікацією:

Російська пропаганда зовсім невипадково почала порушувати тему міфічних "біолабораторій в Україні". Є всі підстави стверджувати, що Кремль планує провести в Україні жахливу провокацію із застосуванням хімічної зброї. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляє прес-служба міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, цитуючи віце-прем'єра Ірину Верещук в інтерв'ю британському телеканалу "GB news".

Росія готується до жахливої провокації в Україні: Верещук розкрила подробиці

Ірина Верещук. Фото: Офіс президента

Ірина Верещук наголосила, що вона має підстави говорити про підготовку росіянами провокації, бо є точна інформація від української розвідки. Росія може піти на таку провокацію, щоб потім зробити винним у Заході.

При цьому віце-прем'єр уточнила, що Україна у своїх діях щодо оборони своєї землі діє прозоро, координуючи їх з американськими та британськими партнерами. Всі ці події відбуваються абсолютно публічно. Тому про провокацію Москви стане всім одразу ясно.

За словами віце-прем'єра, зараз українці активно аналізують, що треба буде робити, якщо Росія зважиться на таку атаку, як треба буде поводитись населенню, як кроки із захисту робити.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент України Володимир Зеленський анонсував новий пакет санкцій проти Росії за продовження її війни в Україні. Президент заявив, що найбільше від західних санкцій постраждають багаті люди в РФ, які дуже близькі до російського керівництва, схвалюють його рішення, продовжує військові дії в Україні. Зеленський пообіцяв, що росіянам доведеться відповісти за кожен снаряд, випущений у бік України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Бесараб

19 березня 2022, 08:30

Лучше бы она продолжала летать на воздушном шаре


Новини