Головна Новини Суспільство події Романченко: Обшуки у тещі Медведчука тільки підтверджують, що здійснюється тиск на опозицію
commentss НОВИНИ Всі новини

Романченко: Обшуки у тещі Медведчука тільки підтверджують, що здійснюється тиск на опозицію

Політичний аналітик упевнений, що головною метою проведених обшуків є залякати представників опозиції, зокрема, лідера ОПЗЖ Віктора Медведчука

25 червня 2021, 13:54
Поділіться публікацією:








Справжня мета обшуків в офісі глави політради "Опозиційною платформи — За життя" Віктора Медведчука і вдома у його тещі — чергова спроба влади залякати опозицію на чолі з Віктором Медведчуком. Про це в ефірі каналу "Стоп цензура" заявив політичний аналітик Віталій Романченко.

Романченко: Обшуки у тещі Медведчука тільки підтверджують, що здійснюється тиск на опозицію

Віталій Романченко - фото: Перший Незалежний

"Тут не доказів не вистачило. Їх просто немає. Їх просто ще ніхто не побачив. Я б не пов'язував обшуки, які відбуваються, з тим, що є намір знайти щось. Мені здається, тут доцільніше говорити, що є спроба влади чинної залякати (опозицію. — ред.) ", — зазначив політичний аналітик.

Романченко висловив упевненість, що вдома у тещі Медведчука не може бути доказів, що підтверджують звинувачення проти політика. А значить, зробив висновок аналітик, справжня мета — це тиск на опозицію.

"Обшуки у тещі тільки підтверджують, що метою всіх цих дій є виключно тиск на опозицію. Зокрема, на її лідера Віктора Медведчука", — підкреслив політичний аналітик.

Романченко нагадав, що незважаючи на гучні звинувачення в державній зраді, прокуратура досі так і не надала суду жодних доказів проти Віктора Медведчука.

"Все це зроблено для того, щоб зробити медійну картинку. Коли були наміри вручити підозру і коли Віктор Медведчук приїхав до суду — і всі побачили, що він готовий захищати свої права законним шляхом. Тоді всі розгубилися і докази нам так і не показали. Ні нам, ні суду — суд сам це визнав", — зазначив експерт.

Разом з тим, пояснив Романченко, в українському суспільстві вже сформувалася думка, що насправді здійснюється тиск з боку влади на головну опозиційну політичну силу.

"А виглядає це абсолютно абсурдно. Тому що в суспільстві, навпаки, вже сформувалася думка, що йде політичний тиск на конкретну політичну силу", — уклав політичний експерт Віталій Романченко.

Нагадаємо, що вранці 24 червня співробітники Державного бюро розслідувань і Служби безпеки України прийшли з обшуками в партійний офіс головної української опозиційної партії "Опозиційною платформи — За життя" Віктора Медведчука.

Також слідчі ГБР і СБУ провели обшук в будинку мами його дружини Оксани Марченко.

"Це вже п'ятий обшук в офісі Віктора Медведчука. Як і у всіх попередніх випадках, за підсумками обшуків співробітники ДБР і СБУ знову не знайшли жодних доказів. "Нічого не вилучено, і нічого не знайдено. Обшуки закінчилися безрезультатно ", — заявив один з адвокатів Віктора Медведчука.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини