Головна Новини Суспільство події рф витратила запас ракет, залишилося близько 30%: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

рф витратила запас ракет, залишилося близько 30%: подробиці

Цикл виготовлення однієї високоточної ракети - близько місяця

24 квітня 2022, 19:42 comments3640
Поділіться публікацією:








Загарбники витратили  більшу частину запасу власних високоточних ракет. Про це повідомив журналіст-розслідувач Bellingcat Христо Грозэв  під час ефіру на каналі "Україна 24".

рф витратила запас ракет, залишилося близько 30%: подробиці

У росіян закінчуються ракети (фото з відкритих джерел)

За даними, які навів Грозєв, агресори  використали  понад  2/3 своїх ракет.

"Поки у них залишаються приблизно 30% від того, з чим вони почали війну, саме серед цих  ракет", — аргументував  розслідувач.

Грозєв каже, що росія  може і сама виготовляти цю високоточну зброю, проте  цикл випуску згадуваної ракети – майже місяць.

При цьому, кількість фахівців, які  можуть  управляти цією високоточною смертоносною зброєю, в рф недостатня.

"Тут ще й питання — хто працює з цими ракетами. Ресурс, який вміє ці ракети направляти, він теж обмежений. Це ... Наша розвідка показує, що це приблизно 30-40 осіб. Україна ж працює не тільки над знищенням й збиванням ракет, а працює і над виявленням цих людей, які можуть ці ракети програмувати. Тому я не здивуюся, якщо у росії закінчиться не тільки hardware, але і software", — підсумував  Грозєв.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що понад 800 танків та майже 180 літаків, свіжі дані втрат Росії. Україна протягом двох місяців героїчно бореться з Російською Федерацією, і ворог зазнає величезних втрат. Згідно з оновленою інформацією Генштабу у Facebook, ворожа армія за цей період втратила понад 800 танків, майже 150 літаків та іншої техніки, а також майже 22 тисячі солдатів. У Генеральному штабі зазначили, що дані ще уточнюються, оскільки в деяких регіонах важко підрахувати через інтенсивні обстріли.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини