Головна Новини Суспільство події РФ призначила нового генерала для наступу на Україну: що про нього відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ призначила нового генерала для наступу на Україну: що про нього відомо

Ймовірно, що новим генералом, який відповідатиме за наступ на Україну, буде Олександр Дворніков

8 квітня 2022, 22:50
Поділіться публікацією:

РФ зробила реорганізацію військового керівництва, яке командуватиме  російськими операціями на українській території. При цьому, призначений новий командувач  наступу, що набув  великого досвіду роботи в Сирії. Про це інформує  BBC.

РФ призначила нового генерала для наступу на Україну: що про нього відомо

Росія змінила командування в Україні (фото з відкритих джерел)

Повідомляють, що підрозділи, які 24 лютого вдерлись до України, були організовані й отримували команди окремо від району, з якого вони прибули.

"Була справді погана координація між цими різними командуваннями", – зазначив  представник заходу, адже російські військові ніколи не  відпрацьовували  такі моменти.

Важливо, що за операції, що спрямовані  на кращу координацію, зараз відповідає командувач Південного військового округу — це, стверджують, генерал Олександр Дворніков.

Цей військовий посадовець набув великого досвіду у проведенні російських операцій в Сирії.

Зараз  представники заходу  вважають, що політичні імперативи можуть переважити російські військові пріоритети, що просувається вперед, щоб мати певний успіх напередодні 9 травня, коли ця держава відзначає перемогу у Другій світовій війні.

 Чиновники заходу заявляють, що відстежують поетапне відправлення нових сил в Донецький регіон, а не зупинки, щоб надати час військовим угрупуванням  перегрупуватись.

Вважають, що РФ має приблизно  100 батальйонних тактичних груп, які доступні для операцій, після того, як їх відновили після поточних дій.

При цьому,  це були б "значні" російські сили, тим часом західний представник  пояснив, що російська тактика означає, що навіть при кількісній перевазі  їх стримує менша кількість українських формувань, які діють набагато розумніше та здивовано.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Росія готує маніпуляції, щоб налаштувати Європу проти українців.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини