Головна Новини Суспільство події Резніков зізнався, що ще тиждень тому ні в РФ, ні на Заході не вірили, що Україна вистоїть
commentss НОВИНИ Всі новини

Резніков зізнався, що ще тиждень тому ні в РФ, ні на Заході не вірили, що Україна вистоїть

Міністр оборони подякував усім за роботу та підтримку, а також зазначив, що віра миру у перемогу України постійно зростає

3 березня 2022, 10:25
Поділіться публікацією:

Глава Міноборони України Олексій Резніков висловив подяку українському народу за виконану роботу у непростий час, а також зазначив, що тепер світова спільнота все більше вірить у перемогу України над агресором. Як передає портал "Коментарі", про це міністр оборони написав у Facebook.

Резніков зізнався, що ще тиждень тому ні в РФ, ні на Заході не вірили, що Україна вистоїть

Олексій Резніков. Фото: прес-служба президента

Олексій Резніков зізнався, що ще тиждень тому, коли почалося відкрите російське вторгнення в Україну, ніхто в самій Росії та на Заході не вірив, що Україна зможе так стійко протриматися тиждень і давати відсіч ворогу. Ніхто не давав таких прогнозів. Дві третини українців до 24 лютого були впевнені, що Україна все одно вистоїть, навіть якщо Росія піде війною на Україну. Сьогодні 90% наших співвітчизників дотримуються такої думки.

Міністр наголосив, що заслуга ефективної оборони України не лише збройних сил та сил тероборони, які є щитом нашої країни, а й голів військово-цивільних адміністрацій, мерів, а також медиків, рятувальників, комунальників, залізничників, журналістів та фінансистів.

За словами Резнікова, російська армія перетворилася на справжнісіньких трусів і терористів, тому що обстрілює мирні міста, стріляє в жінок і дітей, націлює свої ракети в лікарні, школи. Так роблять справжнісінькі труси і бойовики.

Читайте також на порталі "Коментарі" — захоплений у полон російський майор фактично зізнався, що російська армія провалила завдання Путіна щодо окупації України. 2-3 березня російським військовим було обіцяно повернення назад до Російської Федерації. У результаті війна суттєво затяглася в часі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини