Головна Новини Суспільство події Резніков розповів, чи був сьогодні привід для хвилювань, коли отримав зведення з Донбасу
commentss НОВИНИ Всі новини

Резніков розповів, чи був сьогодні привід для хвилювань, коли отримав зведення з Донбасу

Міністр оборони запевняє, попри панічні прогнози зведення щодо ситуації на сході не містить нічого несподіваного

16 лютого 2022, 13:17
Поділіться публікацією:

Міністр оборони України Олексій Резніков розповів, що сьогоднішній день не приніс йому жодних неприємних несподіванок і не став приводом для хвилювань. Він, як і у попередні дні, зранку отримав зведення про військову ситуацію на Донбасі та не побачив у ньому нічого насторожуючого. Як передає портал "Коментарі", про це Резніков заявив, виступаючи на телемарафоні, присвяченому Дню єднання, пише "УНН".

Резніков розповів, чи був сьогодні привід для хвилювань, коли отримав зведення з Донбасу

Олексій Резніков. Фото: пресслужба президента

Міністр зазначив, що ті цифри, які він отримав у зведенні, не свідчать про те, що на сході України починаються якісь неприємні речі та Росія розпочинає свою операцію. Резніков зазначив, що ті дані, які він отримав, показують, що прогнози Міноборони здійснюються та поки що немає приводу для хвилювання.

За словами Олексія Резнікова, українська армія як і раніше готова відбити будь-які атаки противника, дати відсіч ворожим військам, якщо ті підуть у наступ.

Також голова Міноборони наголосив, що українська розвідка працює дуже злагоджено та чудово бачить усі пересування ворога.

Зазначимо, особлива увага до сьогоднішньої дати 16 лютого прикута через те, що низка рейтингових західних ЗМІ, посилаючись на достовірні дані розвідки іноземних держав, повідомляла, що у Кремлі прийняли рішення розпочати наступ на Україну саме 16 лютого.

В Україні відреагували на таке повідомлення стримано, наголосивши, що українське військо готове до будь-яких атак агресора, а також заснували у країні нове офіційне свято День єдності, яке відзначатиметься 16 лютого.

Читайте на порталі "Коментарі" Володимир Зеленський з нагоди Дня єдності звернувся до українців: про що говорив президент.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини