Головна Новини Суспільство події Резніков прокоментував "інсайди" західних ЗМІ про вторгнення Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Резніков прокоментував "інсайди" західних ЗМІ про вторгнення Росії

Міністр оборони вважає, що у кожного інформаційного вкидання про вторгнення свої цілі

17 лютого 2022, 10:52
Поділіться публікацією:

Інформаційні вкидання про російське вторгнення в Україну не виникають просто на підставі тих чи інших фактів, про які ЗМІ намагаються оперативно сповіщати громадськість. За кожним таким повідомленням стоїть певна мета. Як повідомляє портал "Коментарі", таку думку в інтерв'ю виданню "РБК-Україна" висловив міністр оборони Олексій Резніков.

Резніков прокоментував "інсайди" західних ЗМІ про вторгнення Росії

Олексій Резніков. Фото: прес-служба президента

Міністр зазначив, що у "жовтої" преси – одне завдання. У тих видань, які прийнято відносити до рейтингової преси – своє завдання, вони намагаються подавати новини на основі достовірних фактів. Кожен робить свою роботу.

Щодо тих розвідданих про концентрацію російських військ біля українського кордону, які отримує українське керівництво від західних союзників, то, за словами Олексія Резнікова, вони співпадають із тими даними, які передає наша розвідка.

При цьому Олексій Рєзніков уточнив, що припущення, прогнози, гіпотези не завжди збігаються. Вони вишиковуються по-різному. Кожна країна, роблячи ті чи інші припущення, має на меті. Глава Міноборони наголосив, що мета українського керівництва – зберегти стабільність і спокій у країні.

Зазначимо, одним із перших, посилаючись на достовірні джерела, про можливе вторгнення російських військ повідомило видання Politico. У Кремлі оперативно відреагували на такі повідомлення, заявивши, що вони не відповідають дійсності.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Конгресі республіканці хочуть запровадити санкції проти оточення Путіна та найбільших російських банків уже зараз, не чекаючи можливого вторгнення в Україну.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини